קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

סיר חימר סיני אורז עוף

סיר חימר סיני אורז עוף
המתכון אורז עוף בסיר חימר סיני יכול לספק את התשוקה הסינית שלך תוך שעה בערך. תמורת 2.63$ למנה מקבלים מנה עיקרית שמגישה 4. מנה אחת מכילה 663 קלוריות, 35 גרם חלבון ו-24 גרם שומן. מתכון זה של Allrecipes דורש מיץ ליים, כנפי עוף, פלפל גרוס ושמן צמחי. 10 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 57%. הציון הזה מוצק. נסו את Bo Zai Fan (סיר עוף ופטריות סיני אורז), סיר חימר סיני, ועוף סיני ללא סיר חימר עם סויה וג'ינג'ר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את חזה העוף, כנפי העוף, 1 כוס רוטב סויה כהה, שמן השומשום והשום בקערת ערבוב; מתבלים בפלפל לבן. פורסים את הנקניקיות הסיניות על זווית ומוסיפים לתערובת העוף.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
רוטב סויה כההרוטב סויה כהה
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
מערבבים היטב, מכסים ומצננים לפחות 10 דקות.
3
שוטפים היטב את פטריות השיטאקי ומניחים בקערה; יוצקים מים חמים על הפטריות; אפשרו לפטריות לשבת שקוע עד שהן ספוגות ונפוחות, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוציאים את הפטריות, שומרים את הנוזלים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
5
חותכים את הגבעולים מהפטריות וזורקים. פורסים את הפטריות לשניים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6
מחממים את השמן במחבת גדולה ועמוקה על אש בינונית. מבשלים את נתחי העוף בשמן החם עד שהם אינם ורודים יותר במרכז והמיצים צלולים, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מטפטפים 1/2 כוס רוטב סויה כהה על העוף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה כההרוטב סויה כהה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8
שטפו את האורז במים עד שהמים יוצאים כמעט צלולים; לנקז לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
9
מערבבים את האורז ו-1 1/2 כוס מהנוזל השמורה מהפטריות במחבת טפלון; להביא לרתיחה. להפחית את החום לנמוך; מכסים ומניחים להתבשל מכוסה במשך 10 דקות עם האש.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מוסיפים את תערובת העוף והפטריות ומסירים מהאש; מניחים לשבת מכוסה עד שהאורז רך לחלוטין, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
11
מערבבים יחד את משחת הצ'ילי, הג'ינג'ר ומיץ הליים בקערה קטנה; מטפטפים על אורז העוף ומעליו חסה מגוררת להגשה.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o

יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc

ריזלינג, גוורצטרמינר ושנין בלאן הם בחירה מצוינת לאסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה - כמובן - אבל הלבנים החומציים האלה משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Barefoot Cellars Merlot. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-13 דולר.
מרתפי יחפים מרלו
מרתפי יחפים מרלו
ניחוחות וטעמים טעימים של ריבת אוכמניות, דומדמניות ושזיפים. אלון משולב מרים את הפרי ומשלים טאנינים בינוניים עשירים וסיומת עץ אלון וניל.