קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

סיר חימר עוף וג'ינג'ר

סיר חימר עוף וג'ינג'ר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף ג'ינג'ר חימר סיר. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 274 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו צ'ילי תאילנדי, בצל, רוטב דגים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו עוף ג'ינג'ר בסיר חימר, סיני אין עוף חימר סיר עם סויה וג'ינג'ר, ו מבשלים את הספר: חזיר ג'ינג' ר חימר עם תאנים ושומר כבוש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הסוכר והמים החומים בסיר חימר גדול או תנור הולנדי עם מכסה הידוק מעל חום בינוני גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. מביאים לרתיחה; מוסיפים את הג ' ינג 'ר, שום, רוטב סויה, רוטב דגים, מיץ ליים, אניס כוכב, צ' ילי; ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
רוטב דגיםרוטב דגים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
2
הסר את הסיר מהחום ולתת להתקרר לטמפרטורת החדר, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיפים את חתיכות העוף ופונים למעיל במרינדה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
4
בואו לשבת בטמפרטורת החדר שנחשפה במשך 1 שעה, או לכסות ולשרות במקרר עד 24 שעות.אם מכוסה, לחשוף את הסיר ולמקם אותו על אש גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מוסיפים את מרק העוף והבצל ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד העוף הוא רך, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
הסר את העוף לצלחת הגשה. להגדיל את החום בינוני ומבשל במרץ עד הרוטב יש מעט כהה בצבע וצמצם על ידי כשליש, על 5 דקות. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
7
מקשטים את העוף בכוסברה ומגישים ברוטב ואורז מאודה.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה