סיר חימר עוף וג'ינג'ר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף ג'ינג'ר חימר סיר. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 274 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו צ'ילי תאילנדי, בצל, רוטב דגים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו עוף ג'ינג'ר בסיר חימר, סיני אין עוף חימר סיר עם סויה וג'ינג'ר, ו מבשלים את הספר: חזיר ג'ינג' ר חימר עם תאנים ושומר כבוש (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הסוכר והמים החומים בסיר חימר גדול או תנור הולנדי עם מכסה הידוק מעל חום בינוני גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. מביאים לרתיחה; מוסיפים את הג ' ינג 'ר, שום, רוטב סויה, רוטב דגים, מיץ ליים, אניס כוכב, צ' ילי; ומערבבים לשלב.
הסר את הסיר מהחום ולתת להתקרר לטמפרטורת החדר, כ -30 דקות.
מוסיפים את חתיכות העוף ופונים למעיל במרינדה.
בואו לשבת בטמפרטורת החדר שנחשפה במשך 1 שעה, או לכסות ולשרות במקרר עד 24 שעות.אם מכוסה, לחשוף את הסיר ולמקם אותו על אש גבוהה.
מוסיפים את מרק העוף והבצל ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים עד העוף הוא רך, על 1 שעה.
הסר את העוף לצלחת הגשה. להגדיל את החום בינוני ומבשל במרץ עד הרוטב יש מעט כהה בצבע וצמצם על ידי כשליש, על 5 דקות. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מקשטים את העוף בכוסברה ומגישים ברוטב ואורז מאודה.