סיר חם מונגולי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סיר חם מונגולי. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 176 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מים, חומץ אורז, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סיר אינסטנט ספגטי עם רוטב בשר, מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, ו רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את 5 החומרים הראשונים בשקית ניילון גדולה zip-top, חותם. להשרות במקרר 2 1/2 שעות, הפיכת שקית מדי פעם.
מחממים תנור הולנדי קטן על חום גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים תערובת בשר למחבת; מוקפץ 1 דקה או עד השחמה.
הסר תערובת בשר מן המחבת; להפריש.
מוסיפים בוק צ 'וי, פטריות, גזר, בצל ירוק למחבת; מוקפץ 2 דקות או עד שבוק צ' וי מתחיל לנבול.
מוסיפים מים, הויסין ומרק; מביאים לרתיחה. מערבבים בנודלס. להפחית את החום; מבשלים 5 דקות או עד אטריות נעשים. מערבבים בתערובת בשר וחומץ. מצקת 1 1/2 כוסות מרק לתוך כל 6 קערות; טפטוף כל מנה עם 1/4 כפית שמן שומשום.