סיר לחץ קולה צלעות בקר צלויות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 959 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 85 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו קולה, קורנפלור, פלפל קאיין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקולה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes Float קולה דובדבן כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו צלעות בקר קצרות ללא עצמות בסגנון אסיאתי סיר לחץ, צלעות בקר מטוגנות עם טורטלוני ברוטב שמנת מרסלה (בישול איטי ), ו צלעות בקר צלויות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את המלח, פפריקה, פלפל שחור, קאיין, וכמון בקערה קטנה. באופן שווה לשפשף את תערובת התבלינים על כל הצדדים של הצלעות; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
מחממים את השמן בסיר לחץ 6 ליטר מעל חום בינוני עד מנצנץ. עבודה בקבוצות, להוסיף מספיק צלעות קצרות כדי לכסות את החלק התחתון של התנור ללא צפיפות אותם. צור, מפנה מדי פעם, עד הצלעות שחומים על כל הצדדים, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
(מקיט, היקורי או אלמון)
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
3
העברה לצלחת גדולה וחזור עם הצלעות הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)
4
מוסיפים את השום והבצל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד מתרככים, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים את הקולה, רוטב הסויה, ואת ווסטרשייר, באמצעות כף עץ, לגרד את החלקים השחומים מהחלק התחתון של סיר הלחץ.להחזיר את הצלעות לסיר הלחץ, להפוך למעייל אותם ברוטב, ולנעול את המכסה במקום. להגדיל את חום הכיריים גבוה ולהביא את התנור ללחץ גבוה. להפחית את החום stovetop בינוני לבשל במשך 30 דקות, התאמת החום לפי הצורך כדי לשמור על זרם גלוי, יציב של קיטור נמלט. בינתיים, להגדיר מסננת על קערה גדולה; להפריש.
הסר את סיר הלחץ מהחום ולאפשר ללחץ לרדת באופן טבעי במשך 15 דקות.בזהירות מהר-לשחרר כל לחץ שנשאר בתנור, ולאחר מכן להסיר את המכסה (לשמור על הפנים שלך הרחק קיטור הימלטות).
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות
7
להעביר את הצלעות לצלחת גדולה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)
8
יוצקים את הנוזל דרך המסננת ומחזירים את תוכן המסננת לסיר הלחץ. באמצעות כפית גדולה, לרפרף ולהשליך את השומן מהנוזל המתוח ולהחזיר את הנוזל לסיר הלחץ (לחלופין אתה יכול להשתמש במפריד שומן).להחזיר את סיר הלחץ לתנור על חום בינוני גבוה ולהביא את התערובת לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
9
מניחים את עמילן תירס ומים בקערה קטנה, להקציף לשלב, ולהוסיף חצי מהתערובת לסיר הלחץ. לבשל, לטאטא כל הזמן, עד הרוטב הוא מבריק מעובה, על 30 שניות (להוסיף תערובת יותר קורנפלור לפי הצורך אם אתה רוצה רוטב עבה).
צלעות בקר עובדות ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. מרלו פלורה ספרינגס עמק נאפה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.