סיר פירות ים נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 59 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 650 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך חמאה, שמן צמחי, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: סיר אינסטנט ספגטי עם רוטב בשר, מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, ו קוקוס קארי-מרק פירות ים (Rassa פירות ים).
הוראות
1
משרים את הצדפות בקערה של מים קרים, להשאיר אותם במשך כ 5 דקות בזמן שאתה פורס את הדגים, ואז להשליך את צדפות פתוחות או סדוקות ולנקז את השאר.
מרכיבים שתצטרך
צדפות
מים
דגים
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
חותכים את הדגים לפרוסות אינץ', וגם לחתוך את הדיונון לתוך טבעות רוחב זהה.
מרכיבים שתצטרך
דיונון
דגים
3
ממיסים את החמאה והשמן בסיר גדול או במחבת עם מכסה, ואז מעל זריקת חום גבוהה בדגים ודיונונים ומערבבים אותם עד שהם מתחילים ללכת אטום.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
דיונון
דגים
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
סיר
4
מוסיף את הצדפות ויין לבן, ומהדק על המכסה, רועד את הסיר על החום, ולתת לו לבשל במשך כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יין לבן
צדפות
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
הרם את המכסה, הימנעות האדים, ויוצקים בשרי. לכסות שוב ולהשאיר עוד 3 דקות בערך, רועד שוב מפעם לפעם.
מרכיבים שתצטרך
שרי.
6
מגישים את פירות הים בסיר, מפזרים על עירית קצוצה, אם העדיף.