סל קרקר מתאבן
סל קרקר מתאבן דורש כ 2 שעות ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מתאבן שמשרת 36. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 279 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לכם קערת avenproof, גבינה ופירות, קמח זהב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: ביצה חבית קרקר בסל, Ham ' N ' Florets In A Basket, ו סל מרנג.
הוראות
מערבבים קמח, קמח תירס, מלח ומים עד חלקה. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה אבל לא יותר מ 12 שעות.
תנור חום כדי 177°. Spray מחוץ קערה עם ספריי בישול; מקום הפוך במחבת 15x10x1 אינץ'. לעצב בצק לתוך 2 כדורים.
לגלגל כל כדור על משטח מקומח בקלילות עם מערוך עד 1/8 אינץ ' עבה.
מפזרים זרעי שומשום; בעדינות לגלגל זרע לתוך הבצק. צורה 1 בצק, צד זרע למטה, מעל קערה, קפלים במידת הצורך.
מניחים את הבצק שנותר ללחם קרקר, בצד הזרע למעלה, על גיליון עוגיות מרופדות בנייר קלף בישול.
אופים סל 8 עד 12 דקות או עד חום זהוב; להסיר מהתנור. הגדר שליטה בתנור לצלות. בצק מטגן ללחם קרקר עם העליון 6 עד 8 סנטימטרים מחום 3 עד 5 דקות; להתהפך צלייה 3 עד 5 דקות יותר או עד חום בהיר. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
הסר סל מקערה. לשבור לחם קרקר לחתיכות. מלא סל עם לחם קרקר וגבינות.