סלאו ברוקולי אסייתי מוקפץ
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם משתוקקים לאוכל אסייתי. נסו להכין סלאו ברוקולי אסייתי מוקפץ בבית. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 3 גרם חלבון , 3 גרם שומן ובסך הכל 56 קלוריות . תמורת 84 סנט למנה , אתה מקבל תוספת שמגישה 4. היא מושלמת לרביעי ביולי . גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, שומשום, רוטב סויה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וידידותית ל-Fodmap . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 11 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מצוין של 86% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם אהי טונה עם סלאו אסייתי מתוק ומתובל , סלאו אסייתי וסלאו קינואן אסייתי שחור .
הוראות
מניחים שומשום במחבת יבשה גדולה ומניחים את המחבת על אש בינונית-גבוהה. מבשלים 2 דקות עד להזהבה, מנערים את המחבת לעתים קרובות.
מוסיפים שמן שומשום ומערבבים לשומשום ומבשלים 2 דקות.
מוסיפים רוטב סויה ומיץ ליים ומבשלים 2 דקות, עד שהירקות מתרככים. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל שחור.