סלדה דה קרוטס אונס
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ולקטו אובו צמחוני מתכונים לקופסת המתכונים שלך, אונס סלדה דה קרוטס עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מנה אחת מכילה 103 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 5. אם יש לכם מלח ופלפל, חרדל דיז'ון, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 63%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון ירקות שורש, קרוטס רספסס, ו קרוטס וטרבס רספססס רסטה.
הוראות
בקערה בינונית מקציפים יחד את החרדל, שמן הזית, המלח והפלפל.
מוסיפים את הגזר המגורר ומערבבים עד לציפוי. מקררים לפחות 2 שעות לפני ההגשה.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר הם בחירה מצוינת לסלט. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. בית דה לה וילט שרדונה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![בית דה לה וילט שרדונה]()
בית דה לה וילט שרדונה
צבע זהוב יפה עם אף עדין של פרחים לבנים והדרים. יין לבן מרענן ומורכב עם פאי לימון, ניחוחות בננה ואגסים טריים ואחריו רמזים קלויים של פרלין, וניל וערמונים מסוכרים. מושלם מוגש בפני עצמו כאפריטיף או עם פירות ים, דגים בגריל וסלטים.תסיסה של 10 עד 12 יום עם אלון צרפתי ואמריקאי ואחריה התבגרות רכה של 6 חודשים על השקרים הטבעיים של היין. כמחצית מהתערובת הסופית משלימה תסיסה מלולקטית, המאפשרת לשמור על חומציות טבעית מסוימת. בקבוק מוקדם מאפשר ללכוד רעננות וטעמים ראשוניים.