קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות34
מגזין

סלואו-Cooker Mole Chili

סלואו-Cooker Mole Chili
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: Slow-Cooker Mole Chili, Slow-Cooker Chili Mole, ו Slow-Cooker טורקיה צ'ילי.

הוראות

1
במחבת 12 אינץ', לבשל בשר בקר, בצל ושום על חום בינוני-גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד בשר מבושל היטב; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
ב 4-5 ליטר בישול איטי, לערבב תערובת בקר ושאר החומרים למעט כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
3
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 7 עד 8 שעות. מנות אישיות מובילות עם כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז