סלואו-Cooker Mole Chili
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: Slow-Cooker Mole Chili, Slow-Cooker Chili Mole, ו Slow-Cooker טורקיה צ'ילי.
הוראות
במחבת 12 אינץ', לבשל בשר בקר, בצל ושום על חום בינוני-גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד בשר מבושל היטב; לנקז.
ב 4-5 ליטר בישול איטי, לערבב תערובת בקר ושאר החומרים למעט כוסברה.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 7 עד 8 שעות. מנות אישיות מובילות עם כוסברה.
מרכיבים
850דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
פחיות לכל אחד) שעועית פינטו, לא מצוחצח794דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
יכול לקוביות או שלם (קצוץ גס) עגבניות, ללא משיכה12 כפיות אבקת שום
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1אוראו ממולאים כפולים
אבקת צ'יפוטלה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר
כוסברה טרייה קצוצה6ציפורן
שום, קצוץ דק0חתיכות טופי הית' בר
קינמון טחון2חתיכות טופי הית' בר
כמון טחון680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
lean (לפחות 80%) בשר טחון2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר
בצל בינוני, קצוץ454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
jar Old El Thick ' n Chunky salsa1חתיכות טופי הית' בר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום2חתיכות טופי הית' בר
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'
קקאו אפייה לא ממותק