זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. גשו לסופר וקנו עלה דפנה, רסק עגבניות, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: .
הוראות
1
מחממים חמאה ושמן בסיר מניות 6 עד 7 ליטר מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
מוסיפים בצל, סלרי, פלפל ושום וקמח במשך 5 דקות, עד שהתרכך מעט קרמל.
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
3
מוסיפים אבקת גאמבו, עלה דפנה, קאיין, פפריקה, מלח, טימין, אורגנו ופלפל וממשיכים לבשל, עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טריים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מרק גמביה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
מוסיפים רסק עגבניות ומבשלים עד שהוא חומים, עוד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
5
מוסיפים מלאי פירות ים, מביאים לרתיחה ואז להפחית את החום ומבשלים 30 דקות. ממש לפני ההגשה, להוסיף האדוק ולהמשיך להתבשל במשך 5 דקות, ולאחר מכן להוסיף מאכלי ים הנותרים. תבשל עוד 5 דקות.