זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. גשו לסופר וקנו עלה דפנה, רסק עגבניות, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: .
הוראות
1
מחממים חמאה ושמן בסיר מניות 6 עד 7 ליטר מעל חום בינוני גבוה.
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3
מוסיפים אבקת גאמבו, עלה דפנה, קאיין, פפריקה, מלח, טימין, אורגנו ופלפל וממשיכים לבשל, עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טריים
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מרק גמביה
2 כוסות שיני שום
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
מוסיפים רסק עגבניות ומבשלים עד שהוא חומים, עוד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
5
מוסיפים מלאי פירות ים, מביאים לרתיחה ואז להפחית את החום ומבשלים 30 דקות. ממש לפני ההגשה, להוסיף האדוק ולהמשיך להתבשל במשך 5 דקות, ולאחר מכן להוסיף מאכלי ים הנותרים. תבשל עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ליטר (4 כוסות) ציר פירות ים
האדוק.
קישואים, לא קלופים וקצוצים
6
מוסיפים רוטב חריף, ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן