סלופי ג'ו עשויה להיות מה שחיפשתם. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 112 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם פלפל בינוני, פלפל, חומץוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו מחווני סלופי ג'ו, תבשיל פשטידת ג'ו מרושל-ללא גלוטן, ו Chori-Joes מרושל (Chorizo מרושל Joes) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים סיר לחץ מעל חום בינוני גבוה עד חם.
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות
2
מוסיפים את השמן ואז מוסיפים את הבשר בשכבה אחת. אם הם לא כל להתאים בשכבה אחת ייתכן שיהיה עליך חום אותו בקבוצות. מטגנים צד אחד עד שקרום חום נוצר ואז הופכים אותם ומשחימים את הצד השני.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-
3
להעביר את הבשר משחימים לקערה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים את הבצלים, הפלפלים, הגזרים, השום והסוכר לסיר ומשתמשים בנוזל המשוחרר כדי לגרד את מיצי הבשר השחומים מתחתית המחבת.הנמך את החום לבינוני וטחון הירקות, תוך ערבוב קבוע עד הבצל רך ואת התערובת כולה הוא צבע חום בינוני (10-1
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזיר
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
דַק-
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
דקות.להחזיר את הבשר וכל מיצים שנאספו למחבת.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
דַק-
6
מוסיפים את העגבניות המשומרות ומרסקים אותן. ממלאים את הפחית במים ומוסיפים את המים למחבת. לאחר מכן מוסיפים את רסק העגבניות, חומץ, טימין, מלח, פלפל, אבקת צ ' ילי וכמון טחון. לאטום את מכסה סיר הלחץ ולהגדיר ללחץ גבוה. להעלות את הסיר ללחץ על חום גבוה( זה יתחיל לשרוק), ולאחר מכן להנמיך את החום מספיק כך שהוא בקושי שומר על משרוקית קבועה. מבשלים 30 דקות ומכבים את החום, ומאפשר ללחץ לרדת באופן טבעי לפני פתיחת המכסה. אם אתה לא משתמש בסיר לחץ, פשוט להרתיח את התערובת במשך 1 1/2 שעות, או עד הבשר מתפרק במכרז.לאחר הבשר הוא רך, לרפרף כמה שיותר עודף שומן ככל שאתה יכול. השתמש מרסק תפוחי אדמה לגרוס את הבשר. אם יש עדיין יותר מדי נוזל, מבשלים את התערובת שנחשפה עד שזה העקביות הנכונה. כאשר תערובת סלופי ג ' ו נעשה, לטעום אותו ולהתאים את המלח, סוכר וחומץ עד שאתה שמח עם הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1.5 גרם פלפל ירוק קצוץ
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
כמון טחון
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה