קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

סלופי ג'ו

סלופי ג'ו
סלופי ג'ו עשויה להיות מה שחיפשתם. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 112 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם פלפל בינוני, פלפל, חומץוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו מחווני סלופי ג'ו, תבשיל פשטידת ג'ו מרושל-ללא גלוטן, ו Chori-Joes מרושל (Chorizo מרושל Joes) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים סיר לחץ מעל חום בינוני גבוה עד חם.
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות
2
מוסיפים את השמן ואז מוסיפים את הבשר בשכבה אחת. אם הם לא כל להתאים בשכבה אחת ייתכן שיהיה עליך חום אותו בקבוצות. מטגנים צד אחד עד שקרום חום נוצר ואז הופכים אותם ומשחימים את הצד השני.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
להעביר את הבשר משחימים לקערה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מוסיפים את הבצלים, הפלפלים, הגזרים, השום והסוכר לסיר ומשתמשים בנוזל המשוחרר כדי לגרד את מיצי הבשר השחומים מתחתית המחבת.הנמך את החום לבינוני וטחון הירקות, תוך ערבוב קבוע עד הבצל רך ואת התערובת כולה הוא צבע חום בינוני (10-1
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
דקות.להחזיר את הבשר וכל מיצים שנאספו למחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את העגבניות המשומרות ומרסקים אותן. ממלאים את הפחית במים ומוסיפים את המים למחבת. לאחר מכן מוסיפים את רסק העגבניות, חומץ, טימין, מלח, פלפל, אבקת צ ' ילי וכמון טחון. לאטום את מכסה סיר הלחץ ולהגדיר ללחץ גבוה. להעלות את הסיר ללחץ על חום גבוה( זה יתחיל לשרוק), ולאחר מכן להנמיך את החום מספיק כך שהוא בקושי שומר על משרוקית קבועה. מבשלים 30 דקות ומכבים את החום, ומאפשר ללחץ לרדת באופן טבעי לפני פתיחת המכסה. אם אתה לא משתמש בסיר לחץ, פשוט להרתיח את התערובת במשך 1 1/2 שעות, או עד הבשר מתפרק במכרז.לאחר הבשר הוא רך, לרפרף כמה שיותר עודף שומן ככל שאתה יכול. השתמש מרסק תפוחי אדמה לגרוס את הבשר. אם יש עדיין יותר מדי נוזל, מבשלים את התערובת שנחשפה עד שזה העקביות הנכונה. כאשר תערובת סלופי ג ' ו נעשה, לטעום אותו ולהתאים את המלח, סוכר וחומץ עד שאתה שמח עם הטעם.
מרכיבים שתצטרך
14 כוס גבינת רומנו מגוררת14 כוס גבינת רומנו מגוררת
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
כמון טחוןכמון טחון
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מגישים חם בהמבורגר או לחמניית נקניקיות.
מרכיבים שתצטרך
לחמניית נקניקיותלחמניית נקניקיות