סלופי ג'ו
סלופי ג'ו עשויה להיות מה שחיפשתם. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 112 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם פלפל בינוני, פלפל, חומץוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו מחווני סלופי ג'ו, תבשיל פשטידת ג'ו מרושל-ללא גלוטן, ו Chori-Joes מרושל (Chorizo מרושל Joes) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים סיר לחץ מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים את השמן ואז מוסיפים את הבשר בשכבה אחת. אם הם לא כל להתאים בשכבה אחת ייתכן שיהיה עליך חום אותו בקבוצות. מטגנים צד אחד עד שקרום חום נוצר ואז הופכים אותם ומשחימים את הצד השני.
להעביר את הבשר משחימים לקערה ולהניח בצד.
מוסיפים את הבצלים, הפלפלים, הגזרים, השום והסוכר לסיר ומשתמשים בנוזל המשוחרר כדי לגרד את מיצי הבשר השחומים מתחתית המחבת.הנמך את החום לבינוני וטחון הירקות, תוך ערבוב קבוע עד הבצל רך ואת התערובת כולה הוא צבע חום בינוני (10-1
דקות.להחזיר את הבשר וכל מיצים שנאספו למחבת.
מוסיפים את העגבניות המשומרות ומרסקים אותן. ממלאים את הפחית במים ומוסיפים את המים למחבת. לאחר מכן מוסיפים את רסק העגבניות, חומץ, טימין, מלח, פלפל, אבקת צ ' ילי וכמון טחון. לאטום את מכסה סיר הלחץ ולהגדיר ללחץ גבוה. להעלות את הסיר ללחץ על חום גבוה( זה יתחיל לשרוק), ולאחר מכן להנמיך את החום מספיק כך שהוא בקושי שומר על משרוקית קבועה. מבשלים 30 דקות ומכבים את החום, ומאפשר ללחץ לרדת באופן טבעי לפני פתיחת המכסה. אם אתה לא משתמש בסיר לחץ, פשוט להרתיח את התערובת במשך 1 1/2 שעות, או עד הבשר מתפרק במכרז.לאחר הבשר הוא רך, לרפרף כמה שיותר עודף שומן ככל שאתה יכול. השתמש מרסק תפוחי אדמה לגרוס את הבשר. אם יש עדיין יותר מדי נוזל, מבשלים את התערובת שנחשפה עד שזה העקביות הנכונה. כאשר תערובת סלופי ג ' ו נעשה, לטעום אותו ולהתאים את המלח, סוכר וחומץ עד שאתה שמח עם הטעם.
מגישים חם בהמבורגר או לחמניית נקניקיות.