קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות16
מגזין

סלופי ג'ו בסגנון איטלקי

סלופי ג'ו בסגנון איטלקי
צריך מנה עיקרית ללא חלב? סלופי ג'ו בסגנון איטלקי יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 538 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו רוטב ברביקיו, מלח, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלופי ג'ו-סגנון איטלקי, כריך איטלקי., ו כריך איטלקי..

הוראות

1
מחממים מחבת 10 אינץ ' מעל חום בינוני. בקערה גדולה, מערבבים יחד בשר בקר וחזיר; מוסיפים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים בצל, פלפל, פטריות, שום, מלח ופלפל; מערבבים היטב. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד בשר חזיר הם כבר לא ורוד וירקות עד רך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
3
מערבבים ברוטב מרינרה וברבקיו.
4
חום לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך עד נמוך; מבשלים 10 עד 15 דקות או עד מעובה.
5
מגישים תערובת בשר חזיר בלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)