סלופי ג'ו ותבשיל מקרוני
מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו מרק בקר, רוטב עגבניות, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו תבשיל פשטידת ג'ו מרושל-ללא גלוטן, מחווני סלופי ג'ו, ו סלופי ג'ו מתחת לתבשיל לחמניה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מערבבים את הסוכר החום, חומץ, רוטב ווסטרשייר ורוטב עגבניות בקערה קטנה.
מחממים את EVOO במחבת גדולה או תנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבשר ומבשלים עד להשחמה טובה. מתבלים במלח והרבה פלפל.
מוסיף את השום, פלפלים ובצל ומבשלים, ערבוב, במשך 5 דקות.
יוצקים את תערובת העגבניות על הבשר, מוסיפים את מרק הבשר ומערבבים עד לשלב טוב. מבשלים עד מעובה, 5 עד 10 דקות.
בינתיים, לבשל את המקרוני בסיר גדול של מים רותחים מומלחים עד לא ממש רך, על 5 דקות.
יוצקים את התערובת לתוך תבשיל קדרה העליון עם הגבינה.
אופים עד התבשיל מבעבע ואת החלק העליון הוא השחמה. למעלה עם חמוצים ומגישים מן המנה.