סלט Big Sky Niçoise
סלט ניסואז שמיים גדולים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת המתכון pescatarian מגישה 8 . מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 355 קלוריות. גשו לסופר וקנו שאלוט, גרידת לימון, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: סלט ניסואז, סלט ניסואז, ו סלט ניסואז חם.
הוראות
בבלנדר, לשלב את מיץ לימון עם חומץ, שאלוט, חרדל, שום גרידת לימון ודופק עד קצוץ דק. עם המכונה על, להוסיף את שמן הזית בזרם דק להתמזג עד emulsified.
מוסיף את הצלפים וקמצוץ כל מלח ופלפל ודופק עד הצלפים הם קצוצים גס.
שים את תפוחי האדמה בסיר גדול של מים קרים. מביאים לרתיחה ומבשלים עד מכרז, כ 18 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את תפוחי האדמה למסננת ולשטוף מתחת למים קרים עד מגניב. להתייבש ולחתוך לרבעים.
מוסיף את verts haricots ומבשלים עד פריך במכרז, על 5 דקות.
מסננים ורענון מתחת למים קרים. להתייבש.
בקערה גדולה, לזרוק את הירקות סלט עם 1/4 כוס של רוטב לימון-caper ולהעביר צלחות גדולות. עבודה עם מרכיב 1 בכל פעם, לזרוק את תפוחי האדמה, שעועית ירוקה, טרוטה ועגבניות עם הרוטב שנותר ולסדר מעל ירקות סלט.
מקשטים עם הביצים והזיתים.
מגישים את הסלט מיד, עובר כל ההלבשה הנותרים בנפרד.