סלט jicama הפוך מראש עם סטייק צרוב, רימון וכוסברה
זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לכם מלח כשר, עלי כוסברה נבחרים, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב זרעי רימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה יוגורט רימונים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: סלט סטייק צרוב עם אדממה וכוסברה, ארוחת הכנה מראש 3 דקות סטייק Hoagies עם רוטב סטייק תוצרת בית, ו סטייק עם אגוזי לוז גרמולטן וכרובית.
הוראות
להקציף יחד מיץ תפוזים, רוטב סויה, גרידת ליים ומיץ וקורט של מלח. הניחו בצד 3 כפות. בערך חותכים חצי כוסברה.
מוסיפים סטייק וכוסברה קצוצה לתערובת המרינדה שנותרה ונותנים למרינדה 20 דקות בטמפרטורת החדר.
הסר סטייק מן המרינדה יבש טפיחה על מגבות נייר.
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד עישון.
הסר סטייק מן המרינדה לצרוב עד משחימים היטב משני הצדדים ומרכז רשם סטייק 54° על instand לקרוא מדחום, על 2 דקות לכל צד.
תן סטייק לנוח במשך 5 דקות, ואז לחתוך לפרוסות 1/4 אינץ ' נגד התבואה.
לזרוק jicama, שנותר כוסברה ושמורות 3 כפות ההלבשה יחד בקערה. רימון פיזור מעל. ולמקם סטייק על גבי. מקררים לפחות 1 שעה או לילה.