קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

סלט אבוקדו (Ensalada de Aguacate)

סלט אבוקדו (Ensalada de Aguacate)
סלט אבוקדו (Ensalada de Aguacate) עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 85 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 6 . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם אבוקדו floridan, שמן זית באיכות הגבוהה ביותר, חומץ יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סלט עגבניות ואבוקדו (ENSALADA DE AGUACATE Y TOMATE), אבוקדו קובני, גרגיר הנחלים וסלט אננס (Ensalada de Aguacate, Berro, Y Piña), ו ויניגרט אבוקדו (VINAGRETA DE AGUACATE) (מתכונים דומים).

הוראות

1
להשרות את הבצל
מרכיבים שתצטרך
2
מניחים את פרוסות הבצל והחומץ בשקית פלסטיק resealable, לחץ על אוויר רב ככל האפשר, ולסגור את השקית. לחלופין, מניחים את הבצל והחומץ בקערה קטנה ומניחים חתיכת ניילון נצמד ישירות על פני השטח של החומרים כך שפרוסות הבצל נשארות שקועות בחומץ. אפשר לבצל להשרות לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
להרכיב את הסלט ומגישים
4
שמור כמה כפות של חומץ המשמש להשרות את הבצל לפני ניקוז פרוסות הבצל ומניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
5
מניחים את פרוסות האבוקדו על מגש הגשה העליון עם פרוסות בצל אדום.
מרכיבים שתצטרך
6
לטפטף את השמן ואת חומץ יין אדום שמורות על הסלט ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
7
הערות בישול
8
מרכיבים
9
האבוקדו של פלורידה נגד הס נוטה להשתמש באבוקדו של פלורידה מאחר שהוא זמין יותר באיים הקריביים ובמיאמי. הם גדולים יותר מקליפורניה או מהגזע הס, והם נשארים ירוקים כאשר בשלים, בניגוד להאס, שהם ירוקים כהים, כמעט שחורים, כאשר בשלים.אבוקדו פלורידה יש טעם מתון יותר בשל תכולת המים הגבוהה שלהם, והם מוכנים לאכול ברגע שהם להיכנע ללחץ כאשר סחוט קל.טכניקות
מרכיבים שתצטרך
10
בצל במרינדה המאפשר בצל גלם להשרות בחומץ או אחר נוזלי חומצי מאוד מרכך את הטעם החזק ומרכך את המרקם שלה.חיתוך אבוקדו להתחיל על ידי חיתוך אבוקדו בחצי לאורכו עם סכין גדולה, ברגע שאתה מכה את הזרע במרכז, להזיז את הסכין שלך לאורך היקפו. פתח את האבוקדו על ידי מתפתל בעדינות ומושך על כל חצי.
מרכיבים שתצטרך
11
הסר את הזרע על ידי הקשה עליו עם קצה חד של הסכין שלך, גורם הסכין להיות תקוע לתוך הזרע. סובב את הסכין קצת כדי להוציא את הזרע מהבשר.לבסוף, לחתוך את האבוקדו על ידי לקיחת קצה הסכין שלך ציור קווים ישרים דרך הבשר של כל חצי אבוקדו, לוודא קצה הסכין מגיע לעור של האבוקדו. ככל שהקווים קרובים יותר, הפרוסות דקות יותר. השתמש בכפית כדי לגרוף את אבוקדו פרוס.הכנה מראש
מרכיבים שתצטרך
12
הבצל יכול להישאר במרינדה עד כמה ימים מראש. עם זאת, בעוד השמן והחומץ עוזרים להאט את ההשחמה של בשר האבוקדו, עדיף לחתוך את האבוקדו זמן קצר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
13
Reprinted with permission from Latin Grilling by Lourdes Castro, © 2011 Ten Speed Press, a division of Random House, Inc.יליד מיאמי, לורדס קסטרו שימש כשף אישי ותזונאי עבור לקוחות בעלי פרופיל גבוה, כגון כריסטינה Saralegui וספורטאים מקצועיים, וכעמית של קרן ג ' יימס בירד. קסטרו הוא שף לטיני מוערך ומורה לבישול, ומחברם של אוכל, שתייה, חשיבה בספרדית. כיום היא מלמדת מדעי מזון באוניברסיטת ניו יורק ומנהלת את האקדמיה הקולינרית במלון בילטמור בקורל גייבלס, פלורידה. למידע נוסף ב-Lourdescastro.com
מרכיבים שתצטרך