סלט אבוקדו Poblano חריף עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 350 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . לך לחנות ותביא מיץ ליים, צ'ילי poblano, קאיין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: סלט אבוקדו Poblano חריף, טווחים Poblano עם סלט אבוקדו, ו טווחים Poblano עם סלט אבוקדו.
הוראות
1
מחממים תנור כדי לצלות ולהגדיר מתלה 4 ב. מהחום. Broil poblanos במחבת אפייה מעוטרת, פונה לפי הצורך, עד מושחר בכל רחבי, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
סוכריות מצופות שוקולד
2
בואו לשבת על מחבת עד עורות משוחררים, 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
להקציף יחד 1 כף. מיץ ליים, מלח, דבש, קאיין ושמן.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
(או או רגיל)
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
Pit and peel avocados (ראה "כיצד להפיק את המרב מהאבוקדו שלך," להלן).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
5
הנח כל צד חצי לחתוך אבוקדו למטה, להניח את היד בעדינות על גבי, וסכין להחליק דרך אבוקדו אופקית לעשות 1/4-in.- פרוסות עבות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
6
טפטוף עם מיץ לימון שנותר.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
7
עור, גזע, ו poblanos זרע.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
8
חותכים לא סדיר 1-2-in. חלקים.
9
על כל אחד 4 צלחות, לארגן שכבות לסירוגין של חתיכות poblano, פרוסות אבוקדו, ו jicama; טפטוף עם קצת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות אבוקדו
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
Jicama
10
מוסיפים שכבה נוספת של poblanos ואבוקדו, לטפטף עם יותר רוטב, ולהכניס פרוסות jicama נותרות לסלטים מהצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
Jicama
11
מפזרים גבינה, זרעי דלעת וצנוניות.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
12
איך להפיק את המרב מאבוקדו שלך: טעם ויופי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
13
השתמש בו כאשר הוא פשוט בשל. איך לספר? לחץ אותו עם כל היד שלך; זה צריך להיות אותו " לתת " כמו חמאה צוננת.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
1
חותכים לאורכו סביב האמצע למרכז ולסובב חצאים זה מזה. החטיף סכין של שף לתוך בור ולסובב כדי לשלוף. כדי לרדת בור, להחליק על השפה הפנימית של כיור המטבח. אם אתה מועך את האבוקדו, לגרד אותו עם כפית. אם אתה רוצה יפה, פרוסות מושלמות וקוביות, להבקיע את העור במרכז עם סכין קילוף בזהירות למשוך את הקליפה.