קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות18
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט אבוקדו Poblano חריף

סלט אבוקדו Poblano חריף
סלט אבוקדו Poblano חריף עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 350 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . לך לחנות ותביא מיץ ליים, צ'ילי poblano, קאיין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: סלט אבוקדו Poblano חריף, טווחים Poblano עם סלט אבוקדו, ו טווחים Poblano עם סלט אבוקדו.

הוראות

1
מחממים תנור כדי לצלות ולהגדיר מתלה 4 ב. מהחום. Broil poblanos במחבת אפייה מעוטרת, פונה לפי הצורך, עד מושחר בכל רחבי, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
בואו לשבת על מחבת עד עורות משוחררים, 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
להקציף יחד 1 כף. מיץ ליים, מלח, דבש, קאיין ושמן.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
Pit and peel avocados (ראה "כיצד להפיק את המרב מהאבוקדו שלך," להלן).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
5
הנח כל צד חצי לחתוך אבוקדו למטה, להניח את היד בעדינות על גבי, וסכין להחליק דרך אבוקדו אופקית לעשות 1/4-in.- פרוסות עבות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
6
טפטוף עם מיץ לימון שנותר.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
7
עור, גזע, ו poblanos זרע.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
8
חותכים לא סדיר 1-2-in. חלקים.
9
על כל אחד 4 צלחות, לארגן שכבות לסירוגין של חתיכות poblano, פרוסות אבוקדו, ו jicama; טפטוף עם קצת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות אבוקדופרוסות אבוקדו
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
JicamaJicama
10
מוסיפים שכבה נוספת של poblanos ואבוקדו, לטפטף עם יותר רוטב, ולהכניס פרוסות jicama נותרות לסלטים מהצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
JicamaJicama
11
מפזרים גבינה, זרעי דלעת וצנוניות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעתזרעי דלעת
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
12
איך להפיק את המרב מאבוקדו שלך: טעם ויופי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
13
השתמש בו כאשר הוא פשוט בשל. איך לספר? לחץ אותו עם כל היד שלך; זה צריך להיות אותו " לתת " כמו חמאה צוננת.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1
חותכים לאורכו סביב האמצע למרכז ולסובב חצאים זה מזה. החטיף סכין של שף לתוך בור ולסובב כדי לשלוף. כדי לרדת בור, להחליק על השפה הפנימית של כיור המטבח. אם אתה מועך את האבוקדו, לגרד אותו עם כפית. אם אתה רוצה יפה, פרוסות מושלמות וקוביות, להבקיע את העור במרכז עם סכין קילוף בזהירות למשוך את הקליפה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים