סלט אבוקדו, הדר, Jicama, אפרסמון
סלט אבוקדו, הדר, Jicama, ואפרסמון יכול להיות רק בצד המנה שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 199 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך אבוקדו בשלים המשרד, בצל, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלט תרד עם אפרסמון, Jicama & אבוקדו עם רוטב מיסו, לבשל את הספר: סלט אבוקדו Jícama-עם ויניגרט הדרים, ו ג'יקמה-סלט הדר (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף לקלף jicama, ולאחר מכן לחתוך 1/8-על ידי 2 אינץ ' מקלות.
מנותקים ומשליכים קליפה וקרום לבן מאשכוליות ותפוזים. עבודה מעל קערה כדי לתפוס מיצים, לחתוך בין ממברנות פנימיות ופירות למקטעים חופשיים, להפיל פירות לקערה.
Pit, לקלף, ו דק פרוסות אבוקדו.
קו מגש או צלחות סלט עם חסה. עם כפית מחוררת, להרים פירות מהקערה; להזמין 2 כפות מיץ עבור רוטב אפרסמון והשאר לשימושים אחרים. מסדרים פירות, אבוקדו, בצל, ו jicama על חסה.
כפית על 1/4 כוס רוטב על סלט. מציעים הנותרים רוטב ומלח להוסיף לפי הטעם.