קושיקשה
מוכן ב33 דק.
מנות30
ציון בריאות6
מגזין

סלט אבוקדו וחומוס עם הליבוט

סלט אבוקדו וחומוס עם הליבוט
גשו לסופר וקנו אבוקדו, ירקות, חרדל דיז'ון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: סלט ביצים אבוקדו חומוס, סלט אבוקדו חומוס, ו סלט אבוקדו חומוס.

הוראות

1
מתבלים את הדגים עם כפית מלח ופלפל כפית.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מניחים במחבת גדולה עם מספיק מים כדי להגיע במחצית הדרך את הצדדים של הדגים.מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. מבשלים את הדג, מכוסה, עד אטום לאורך, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מעבירים את הדג לצלחת ומקררים עד שיתקרר, כ -15 דקות. בעזרת מזלג, פתית את הדג לחתיכות גדולות.בינתיים, בקערה גדולה, לטאטא יחד את השמן, מיץ לימון, חרדל, כוסברה, מלח כפית, ופלפל כפית.לזרוק את הרוטב עם ירקות מעורבים, חומוס, אבוקדו, ובצל. לחלק בין צלחות העליון עם הדגים.
מרכיבים שתצטרך
ירקות מעורביםירקות מעורבים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון