סלט אבוקדו ולובסטר
סלט אבוקדו ולובסטר יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 255 קלוריות. לכו לחנות ותביאו לובסטרים, גרגיר גרגיר נחלים, אבוקדו הס, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב אבוקדו הס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק שוקולד אבוקדו כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו סלט אבוקדו ולובסטר, סלט לובסטר, אבוקדו ואשכוליות, ו סלט לובסטר, אבוקדו ופטה עם ויניגרט לימון (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול של מים רותחים, לבשל את הלובסטרים עד שהם הופכים אדומים בהירים, על 13 דקות.
לנקז ולתת מגניב. תסובב את הזנבות והטפרים. לפצח את הטפרים ולהסיר את הבשר; לחתוך לחתיכות גדולות. באמצעות מספריים מטבח, לחתוך את קליפות הזנב לאורך המרכז ולהסיר את בשר הזנב.
הסר את מערכת העיכול השחורה ולהשליך.
חותכים את בשר הזנב לתוך מדליונים 1 אינץ'. מכסים ומקררים את בשר הלובסטר.
בקערה גדולה, לשלב את החומץ עם רוטב סויה, זנגביל וסוכר.
לטאטא בשמן עד emulsified, ואז מתבלים עם מלח ופלפל.
מוסיף את גרגיר הנחלים והלובסטר וזורק בעדינות, ואז מוסיף את האבוקדו וזורק רק עד לבוש.
הפוך קדימה: בשר הלובסטר יכול להיות בקירור בן לילה.
המלצת יין: יין מבעבע עשיר בשרדונה עם חומציות נמרצת יהדהד את המתיקות של הלובסטר ויאזן את הטעמים המלוחים של הסויה והפלפלים בצבעי הנחלים. 1994 Domaine Carneros Le Rve And The 1997 Iron Horse Vineyard Blanc de Blancs fit the bill.