סלט אבוקדו חם עם צ'וריסו חריף
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית. , אנו ממליצים לנסות גם : מחווני צ'וריסו עם ממרח אבוקדו חריף, סלט צ'וריסו & חומוס חם, ו חומוס חם, סלט צ'וריסו ופלפל.
הוראות
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה לא מקל טיגון. מטגנים את הג ' בטה במשך 8-10 דקות, משליכים מדי פעם, עד שמתחילים לפריך וחום, ואז הופכים לקערת סלט גדולה.
להניח את צ ' וריסו במחבת ומטגנים יבש במשך 2 דקות עד שהוא נותן את שמן אדום. לזרוק את העגבניות ומבשלים מעל חום גבוה במשך 1-2 דקות עד שהם מתחילים להתרכך.
טפטוף על חומץ, להוסיף את הסוכר ואת העונה היטב.
מערבבים יחד בעדינות לזרוק את האבוקדו, סלט ושמן זית הנותרים עם קרוטונים. כפית על צ ' וריסו ועגבניות וטפטוף עם כל מיצי פאן.