סלט אבוקדו פירות ים עם ג'ינג'ר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 208 קלוריות. גשו לסופר וקנו מים, צ'ילי צלוי תאילנדי, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט פסטה פירות ים צונן עם רוטב יוגורט זנגביל, סלט אבוקדו עם רוטב גזר-ג'ינג'ר, ו נקטרינה וסלט אבוקדו עם רוטב ג'ינג'ר ליים.
הוראות
1
להביא 2 ליטרים מים לרתיחה בסיר גדול; להפחית את החום בינוני, ומבשלים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הוסף שרימפס; לבשל 3 דקות או עד הסוף.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
3
הסר שרימפס עם כפית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4
מוסיפים צדפות למחבת; מבשלים 3 דקות או עד לסיום.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
ניקוז; מגניב 10 דקות.
6
מערבבים שרימפס, צדפות, סלרי, ואת 5 המרכיבים הבאים (דרך אבוקדו) בקערה גדולה; לזרוק היטב.