סלט אבוקדו פירות ים עם זנגביל
סלט אבוקדו פירות ים עם ג'ינג'ר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 208 קלוריות. גשו לסופר וקנו מים, צ'ילי צלוי תאילנדי, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט פסטה פירות ים צונן עם רוטב יוגורט זנגביל, סלט אבוקדו עם רוטב גזר-ג'ינג'ר, ו נקטרינה וסלט אבוקדו עם רוטב ג'ינג'ר ליים.
הוראות
להביא 2 ליטרים מים לרתיחה בסיר גדול; להפחית את החום בינוני, ומבשלים.
הוסף שרימפס; לבשל 3 דקות או עד הסוף.
הסר שרימפס עם כפית מחוררת.
מוסיפים צדפות למחבת; מבשלים 3 דקות או עד לסיום.
מערבבים שרימפס, צדפות, סלרי, ואת 5 המרכיבים הבאים (דרך אבוקדו) בקערה גדולה; לזרוק היטב.
שלב כוסברה ואת 6 החומרים הבאים (דרך רסק צ ' ילה) בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים תערובת כוסברה לתערובת שרימפס, משליכים למעיל.
מניחים 1 כוס ארוגולה גזוז על כל אחד 6 צלחות; העליון כל אחד עם כ 1 כוס פירות ים ותערובת אבוקדו.