סלט אבוקדו תפוח עם רוטב מנדרינה נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 137 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . לך לחנות ותביא תפוח, מיץ לימון, אגוזי מלך, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 46%. מתכונים דומים: סלט אבוקדו, תפוח ובייקון עם רוטב אבוקדו חריף, סלט מנדרינה אבוקדו, ו גרגיר הנחלים, אבוקדו וסלט מנדרינה.
הוראות
1
בקערה גדולה, לזרוק יחד את הירקות התינוק, בצל אדום, אגוזי מלך, גבינה כחולה, וגרידת לימון.
מרכיבים שתצטרך
יוגורט (עדיף יווני ללא שומן)
ענבים אדומים, פרי כוכב פרוס ומגוון עשבי תיבול טריים, לא חובה
כסף ללא נעליים
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מערבבים בתפוח ואבוקדו ממש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 קילו חזה הודו
לשימור,
3
במיכל עם מכסה, מערבבים את מיץ תפוזים מנדרין, מיץ לימון, גרידת לימון, שום, שמן זית ומלח.