אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים ללא גלוטן, ללא חלב ולקטו אובו לרפרטואר שלך, סלט אבטיח טאנגי עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתאים ל-16 מנות. מנה זו מכילה 77 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -2 גרם שומן למנה. תמורת 43 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 4 אנשים מצאו את המתכון הזה כטעים ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זה יהיה להיט באירוע הקיץ שלך. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . אם יש לכם מלח, מיץ תפוזים, אבטיח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 30% . הציון הזה גרוע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פלפל, סלט תירס חריף , המבורגרים סלמון אסיאתיים עם רוטב ליים ג'ינג'י חריף ומרק מקסיקני חריף ומלוח .
הוראות
1
בקערה גדולה מערבבים את האבטיח והבצל. בקערה קטנה מערבבים את מיץ התפוזים, החומץ, הדבש, הפלפל האדום והתבלינים; להקציף לאט את השמן.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
למרקם חלק וניתן למריחה
אבטיח
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
יוצקים מעל תערובת אבטיח; לזרוק בעדינות לציפוי. מכסים ומכניסים למקרר לשעתיים לפחות תוך ערבוב מדי פעם.