סלט אבטיח טריז עם רוטב פטה חמאה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלט אבטיח טריז עם רוטב פטה חמאה. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 12 . מנה אחת מכילה 175 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. אם יש לכם פלפל, אבטיח, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. 18 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו סלט טריז עם רוטב פלפל שחור חמאה, סלט טריז קרחון עם רוטב חמאה שמנת, ו סלט עגבניות, אבטיח ופטה עם רוטב מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה להקציף את השמנת החמוצה, חלב חמאה, אבקת חרדל, מלח ופלפל יחד עד בשילוב טוב. מקפלים בפטה התפוררה. להפריש לפחות שעתיים עד 3 ימים.חציית אבטיח חצייה, ואז חצי כל חצי.
חותכים חתיכות אלה לתוך 3 פלחי בגודל שווה. טיול בצד התחתון של הקליפה כך טריז יושב בלי מתגלגל. הזז את טריזי האבטיח למגש הגשה. השתמש מלון קטן-baller לעשות כדורים רבים ככל שתוכל מן מלון חצי מתוק. פזר את אלה סביב טריזי האבטיח. ואז מקשטים עם עלי המנטה. ממש לפני ההגשה לטחון פלפל שחור לטעום על גבי כל דבר.
מגישים עם רוטב חמאה פטה בצד.