סלט אביב עם רוטב גבינת עיזים מוקרם
סלט האביב עם רוטב גבינת עיזים שמנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 999 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 80 גרם שומן. זה מושלם עבור אביב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פקאן, עלי טרגון, חלב-חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב חומץ יין לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קטיפה אדומה כקינוח. נסו סלט ארוגולה עם אוכמניות ורוטב גבינת עיזים מוקרם, סלט גרגיר הנחלים עם אגסים ורוטב גבינת עיזים מוקרם, ו צרפתית בהבזק: סלט ירוק עם רוטב גבינת עיזים שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה לשלב את הפפריקה, כוסברה טחון, פלפל קאיין, מלח ופלפל. תניח בצד.
בסיר קטן מעל חום בינוני מוסיפים את הסוכר ומבשלים עד שכל הסוכר נמס וחום בהיר בצבע. בזהירות להקציף את החמאה.
מוסיפים את תערובת התבלינים ומכבים את החום.
מוסיפים את הפקאן ומערבבים עם מרית גומי עד שכל הפקאנים מצופים לחלוטין. ריסוס עם ספריי בישול nonstick אשר יסייע הפקאן להפריד. לאחר כל הפקאן מצופה להתברר על מגש גיליון משומן או מגש גיליון מצופה מחצלת סיליקון. לשבור את כל חתיכות שעשוי להיות תקוע יחד.
בואו מגניב 5 דקות לפני ההגשה עם הסלט.
בקערה בינונית לטאטא יחד גבינת עיזים וחמאה.
להקציף במרכיבים ההלבשה הנותרים עד בשילוב וחלק. תניח בצד.
מחממים את שמן הקנולה בסיר קטן מעל חום בינוני.
מוסיפים את השאלוט ומטגנים עד פריכים וחומים בהירים, כ 5 דקות.
הסר לצלחת מרופדת במגבת נייר כדי לנקז.
מוסיפים את הירוקים לקערה גדולה.
טפטוף עם 3/4 של ההלבשה, העונה עם מלח ופלפל, לטעום, ולזרוק למעייל את הירוקים.
מעבירים את הסלט למגש ומקשטים בפקאנים מסוכרים, ענבים פרוסים וצדפות מטוגנות.
טפטוף עם נשאר ההלבשה לשרת.