סלט אגס עם אגוזי לוז ומרווה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלט אגס עם אגוזי לוז ומרווה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 219 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. אם יש לכם קרם פרש, חמוציות, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט אגס עם גבינה כחולה, אגוזי לוז & ויניגרט מייפל, שעועית ירוקה עם מרווה מושחרת ואגוזי לוז, ו פסטה מרווה וחמאה חומה עם אגוזי לוז (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים אגוזי לוז על תבנית אפייה ungreased.
אופים ב 350 במשך 15 דקות או עד עורות לפצל.
מניחים אגוזי לוז במסננת. לשפשף אגוזי לוז בזריזות עם מגבת מטבח כדי להסיר עורות; להשליך עורות. קוצצים גס אגוזי לוז.
להקציף יחד קרם frache ו הבא 3 מרכיבים. מסדרים ירקות סלט ופלחי אגס על צלחות סלט.
טפטוף שווה עם ההלבשה; מפזרים אגוזי לוז, חמוציות, ומרווה.
הערה:כדי להפוך את frache קרם משלך, מערבבים יחד 1/2 כוס שמנת 1 כף חלב. לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 8 שעות. לאחר מכן לאחסן במקרר עד 10 ימים.