קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות16
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט אגס עם אגוזי לוז ומרווה

סלט אגס עם אגוזי לוז ומרווה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלט אגס עם אגוזי לוז ומרווה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 219 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. אם יש לכם קרם פרש, חמוציות, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט אגס עם גבינה כחולה, אגוזי לוז & ויניגרט מייפל, שעועית ירוקה עם מרווה מושחרת ואגוזי לוז, ו פסטה מרווה וחמאה חומה עם אגוזי לוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים אגוזי לוז על תבנית אפייה ungreased.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2
אופים ב 350 במשך 15 דקות או עד עורות לפצל.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מניחים אגוזי לוז במסננת. לשפשף אגוזי לוז בזריזות עם מגבת מטבח כדי להסיר עורות; להשליך עורות. קוצצים גס אגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
להקציף יחד קרם frache ו הבא 3 מרכיבים. מסדרים ירקות סלט ופלחי אגס על צלחות סלט.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
טפטוף שווה עם ההלבשה; מפזרים אגוזי לוז, חמוציות, ומרווה.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
6
הערה:כדי להפוך את frache קרם משלך, מערבבים יחד 1/2 כוס שמנת 1 כף חלב. לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 8 שעות. לאחר מכן לאחסן במקרר עד 10 ימים.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן