קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות16
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט אגס עם אגוזי לוז ומרווה

סלט אגס עם אגוזי לוז ומרווה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלט אגס עם אגוזי לוז ומרווה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 219 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. אם יש לכם קרם פרש, חמוציות, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט אגס עם גבינה כחולה, אגוזי לוז & ויניגרט מייפל, שעועית ירוקה עם מרווה מושחרת ואגוזי לוז, ו פסטה מרווה וחמאה חומה עם אגוזי לוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים אגוזי לוז על תבנית אפייה ungreased.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
2
אופים ב 350 במשך 15 דקות או עד עורות לפצל.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מניחים אגוזי לוז במסננת. לשפשף אגוזי לוז בזריזות עם מגבת מטבח כדי להסיר עורות; להשליך עורות. קוצצים גס אגוזי לוז.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
להקציף יחד קרם frache ו הבא 3 מרכיבים. מסדרים ירקות סלט ופלחי אגס על צלחות סלט.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
טפטוף שווה עם ההלבשה; מפזרים אגוזי לוז, חמוציות, ומרווה.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
6
הערה:כדי להפוך את frache קרם משלך, מערבבים יחד 1/2 כוס שמנת 1 כף חלב. לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 8 שעות. לאחר מכן לאחסן במקרר עד 10 ימים.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')