תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל סלט אגס תרד מסעדן, טום דאגלס. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 631 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 44 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו זרעי שומשום, סוכר חום, רוזמרין, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו סלט אגס תרד, סלט אגס ותרד, ו סלט תרד אגס (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים בייקון ל 1/2 " חתיכות ומבשלים עד פריך.לשים ירקות, בצל ואגסים פרוסים בקערה ולזרוק עם מספיק ויניגרט כדי מעיל הכל היטב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס
ירוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מניחים סלט על שש צלחות; מפזרים כל אחד עם בייקון וקשיו קארי; מקשטים עם אשכול של ענבים ממוקם בצד של כל צלחת.