תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל סלט אגס תרד מסעדן, טום דאגלס. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 631 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 44 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו זרעי שומשום, סוכר חום, רוזמרין, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו סלט אגס תרד, סלט אגס ותרד, ו סלט תרד אגס (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים בייקון ל 1/2 " חתיכות ומבשלים עד פריך.לשים ירקות, בצל ואגסים פרוסים בקערה ולזרוק עם מספיק ויניגרט כדי מעיל הכל היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
ירוק
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מניחים סלט על שש צלחות; מפזרים כל אחד עם בייקון וקשיו קארי; מקשטים עם אשכול של ענבים ממוקם בצד של כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
קשיו
ענבים
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת