סלט אדום סלק הוא מנת תוספת צמחונית. מנה אחת מכילה 250 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל, סלק, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. נסו סלט סלק צלוי ושאלות על סלק נבול וארוגולה, סלט סלק טרי וחם עם סלק ירוק ורוטב יוגורט (מזון כוח), ו סלט סלק עם סלק מתובל מרוקאי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לעטוף סלק בנייר כסף ולמקם על גיליון אפייה rimmed; אופים 50-60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קייל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ
3
בואו מגניב; לקלף לחתוך טריזים. (אם באמצעות סלק משומר, לחתוך טריזים וללכת צעד )
מרכיבים שתצטרך
סלק משומר
4
מכסים פארו עם מים להשרות 30 דקות; לנקז. בסיר, לשלב פארו, 3 כוסות מים, ו 1/4 כפית מלח; להרתיח. להפחית חום ומבשלים 15-20 דקות; ניקוז.