סלט אדום סלק הוא מנת תוספת צמחונית. מנה אחת מכילה 250 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל, סלק, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. נסו סלט סלק צלוי ושאלות על סלק נבול וארוגולה, סלט סלק טרי וחם עם סלק ירוק ורוטב יוגורט (מזון כוח), ו סלט סלק עם סלק מתובל מרוקאי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לעטוף סלק בנייר כסף ולמקם על גיליון אפייה rimmed; אופים 50-60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קייל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
בואו מגניב; לקלף לחתוך טריזים. (אם באמצעות סלק משומר, לחתוך טריזים וללכת צעד )
מרכיבים שתצטרך
סלק משומר
4
מכסים פארו עם מים להשרות 30 דקות; לנקז. בסיר, לשלב פארו, 3 כוסות מים, ו 1/4 כפית מלח; להרתיח. להפחית חום ומבשלים 15-20 דקות; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
פארו.
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
5
בקערה, להקציף יחד חומץ, שמן, חרדל, סוכר, פלפל, ונותר 1/4 מלח כפית. לזרוק עם מרכיבים סלט הנותרים, סידור סלק על גבי.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שיפונדה של עלי קייל
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה