סלט אודון צונן (Hiyashi Chukan אודון) הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 617 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך פלפל, שומשום טחון, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. מתכונים דומים: אודון עם ביצה רכה ובצל ירוק (Onsen Tamago Udon), ברווז צלוי ופטריות אודון (קאמו קינוקו אודון), ו Tsukimi אודון (ירח מלא אודון).
הוראות
1
Blanch haricots verts במים רותחים 2 דקות; לנקז ולשטוף עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
מערבבים ביצים, סוכר, קורנפלור, ומלח בקערה עם מקלות אכילה או מזלג. מתח דרך מסננת בסדר-mesh.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מחממים 8-in. מחבת nonstick מעל חום בינוני. כאשר שמן חם, קל מאוד עם מגבת נייר משומנת (אם יש לך יותר מדי שמן, הביצה לא תיצור פנקייק).
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
דַק-
4
יוצקים 1 כף. תערובת ביצים למחבת, מערבלת אותו סביב הקרקעית כדי ליצור חביתה דקה, אפילו ללא בראונינג (חום נמוך יותר אם הוא מתחיל חום). לבשל 1 דקה, עד פני השטח של חביתה יבש; אין צורך להעיף. בזהירות להרים על צלחת, מנסה למנוע קפלים וקמטים. חזור עם תערובת ביצית נותרת, שכבות כל אחד על אחד להלן, עד שעשית 10 חביתות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
דַק-
5
מגלגלים חביתות וחותכים ל1 / 8-ב.- סרטים עבים של ביצה.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
מרק לטאטא, ממרח שומשום, זרעי שומשום טחון, מיסו, רוטב סויה, חומץ אורז, שמן שומשום, וסוכר יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
טחינה
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
קורצים שומשום לבן
צלי חזיר שלם, קצוץ
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
מיסו
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
להרתיח אודון (ראה "יסודות אודון," להלן). יש לשטוף היטב בקערה גדולה של מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
תארגן את אודון על מגש. למעלה עם ערימות מתחלפות של שעועית ירוקה, פלפל, מלפפון, גזר, וסרטי ביצה, עם ג ' ינג ' ר כבוש במרכז.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
ג ' ינג ' ר כבוש
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
ענפי שמיר שנקטפו
גב שומן חזיר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
מגישים עם קנקן של רוטב בצד, או לשפוך את הרוטב על הסלט.
10
אודון יסודות אודון (אטריות קמח חיטה): חנות-קנה אטריות טרי קפוא יש מרקם גמיש כי הוא הקרוב ביותר תוצרת בית, בעוד אלה יבשים נוטים להיות רזה רפוי. כדי לבשל חנות-קנה טרי קפוא אודון, זרוק את הבלוק הקפוא לתוך מים רותחים. כאשר המים רותחים שוב, לנקז. מבשלים אודון ממש לפני ההגשה; האטריות לקבל דביק כפי שהם יושבים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
חיטה
11
הפוך קדימה: מרק, עד 2 שעות בטמפרטורת החדר. ירקות וביצה, עד 1 יום, צונן.