סלט אודון צונן (Hiyashi Chuka Udon)
סלט אודון צונן (Hiyashi Chukan אודון) הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 617 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך פלפל, שומשום טחון, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. מתכונים דומים: אודון עם ביצה רכה ובצל ירוק (Onsen Tamago Udon), ברווז צלוי ופטריות אודון (קאמו קינוקו אודון), ו Tsukimi אודון (ירח מלא אודון).
הוראות
Blanch haricots verts במים רותחים 2 דקות; לנקז ולשטוף עם מים קרים.
מערבבים ביצים, סוכר, קורנפלור, ומלח בקערה עם מקלות אכילה או מזלג. מתח דרך מסננת בסדר-mesh.
מחממים 8-in. מחבת nonstick מעל חום בינוני. כאשר שמן חם, קל מאוד עם מגבת נייר משומנת (אם יש לך יותר מדי שמן, הביצה לא תיצור פנקייק).
יוצקים 1 כף. תערובת ביצים למחבת, מערבלת אותו סביב הקרקעית כדי ליצור חביתה דקה, אפילו ללא בראונינג (חום נמוך יותר אם הוא מתחיל חום). לבשל 1 דקה, עד פני השטח של חביתה יבש; אין צורך להעיף. בזהירות להרים על צלחת, מנסה למנוע קפלים וקמטים. חזור עם תערובת ביצית נותרת, שכבות כל אחד על אחד להלן, עד שעשית 10 חביתות.
מגלגלים חביתות וחותכים ל1 / 8-ב.- סרטים עבים של ביצה.
מרק לטאטא, ממרח שומשום, זרעי שומשום טחון, מיסו, רוטב סויה, חומץ אורז, שמן שומשום, וסוכר יחד בקערה.
להרתיח אודון (ראה "יסודות אודון," להלן). יש לשטוף היטב בקערה גדולה של מי קרח.
תארגן את אודון על מגש. למעלה עם ערימות מתחלפות של שעועית ירוקה, פלפל, מלפפון, גזר, וסרטי ביצה, עם ג ' ינג ' ר כבוש במרכז.
מגישים עם קנקן של רוטב בצד, או לשפוך את הרוטב על הסלט.
אודון יסודות אודון (אטריות קמח חיטה): חנות-קנה אטריות טרי קפוא יש מרקם גמיש כי הוא הקרוב ביותר תוצרת בית, בעוד אלה יבשים נוטים להיות רזה רפוי. כדי לבשל חנות-קנה טרי קפוא אודון, זרוק את הבלוק הקפוא לתוך מים רותחים. כאשר המים רותחים שוב, לנקז. מבשלים אודון ממש לפני ההגשה; האטריות לקבל דביק כפי שהם יושבים.
הפוך קדימה: מרק, עד 2 שעות בטמפרטורת החדר. ירקות וביצה, עד 1 יום, צונן.