קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות6
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט אוזני החזיר המטוגן של אפריל בלומפילד

סלט אוזני החזיר המטוגן של אפריל בלומפילד
סלט האוזן של אפריל בלומפילד חזיר מטוגן נטול גלוטן, וללא לקטוז מנה צדדית. מנה אחת מכילה 2938 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 322 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-20 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-45 דקות. אם יש לכם רוטב צלפים לימון, שניתנו שומן ברווז, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו טוסטים של אפריל בלומפילד עם חמאת רמפה וביצי שליו מטוגנות, סלט קיסר w אפריל בלומפילד כרובית & פסטה אנשובי, ו הביצים הממולאות של אפריל בלומפילד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 121°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
ודא אוזני החזיר שלך הן ללא שיער. הסר כל מה שאתה מזהה עם סכין או סכין גילוח asharp. שים את האוזניים בסיר אטום עם מכסה שמחזיק אותם בנוחות, ולאחר מכן להוסיף מספיק שומן ברווז כדי לכסות אותם.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
חותכים את מעגל נייר קלף שיכסה את האוזניים, לשים אותו על גבי אותם, ולמעלה אותו עם צלחת לשקול אותם. לכסות את המחבת, לשים אותו בתנור, ומבשלים רק עד האוזניים כל כך רכות כי כאשר אתה נותן להם צביטה מוצקה, האצבעות שלך להיפגש, על 4 שעות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
הפוך את רוטב הצלף לימון: קטע את הלימונים. לסחוט את המיץ מן הממברנות לתוך קערה נפרדת, להוסיף את שאר החומרים, ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
הוסף את קטעי לימון לזרוק בעדינות כדי מעיל אותם מבלי לשבור אותם. השתמש מיד או צמרמורת במקרר מכוסה, עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
6
הסר את האוזניים מהתנור ולתת להם להתקרר שקוע בשומן. לאחר האוזניים מגניב, להסיר אותם מן השומן, לנגב אותם, וללטף אותם יבש. (זן ושמור את שומן הברווז לשימוש נוסף.)
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בינתיים, להפריד את העלים של endives ו treviso או radicchio. שים אותם בקערה גדולה, לכסות בניילון נצמד, ולשים את הקערה במקרר. (אני אוהב את הניגוד בין העלים הקרירים והאוזן של החזיר החם.)
מרכיבים שתצטרך
מים בתוספת 2 כפות מלחמים בתוספת 2 כפות מלח
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
יוצקים את שמן הבוטנים לתוך טיגון עמוק וחום עד 350 ° F. (כמות השמן תהיה תלויה ביכולת של הטיגון שלך.) אני לא ממליץ לעשות את זה בטיגון ללא מכסה, כי השמן יהיה פופ, לירוק, ונתז כמו מטורף. נסה לא להיבהל. מוסיפים בעדינות 1 אוזן (או 2 אם יש לך טיגון גדול), מיד לסגור את המכסה, ומטגנים עד חום זהוב להפליא, על 8 דקות. להעביר מגבות נייר לניקוז ומתבלים מיד משני הצדדים עם מלח. שמור את האוזן (ים) במקום חם, כמו נקודה חמימה ליד התנור, בזמן שאתה מטגן את השאר.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
9
קח את קערת האנדיב מהמקרר.
מרכיבים שתצטרך
אנדיבאנדיב
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מפזרים 5 כפות או כך של רוטב צונן על העלים, לוודא שהוא נכנס לכל הקימורים. מוסיפים את ארוגולה ומערבבים בעדינות אך ביסודיות עם האצבעות, כך מקטעי לימון ברוטב להישאר פחות או יותר שלם אבל כל עלה מקבל קצת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
11
שים את הירוקים על מגש, למלא אותו עם אוזניים חמות, פריכות, ולהוסיף קצת יותר רוטב, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק