סלט אורז אדום קמרג
סלט אורז אדום קמרג יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 800 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תרד, פלפל סדוק טרי, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. נסו אורז אדום קמרג עם קונפי שומר, אורז אדום קמרג עם כרוב וקישואים, ו סיר חרס שעועית אדומה ואורז (מתכונים דומים).
הוראות
מרתיחים את האורז בדיוק כפי שהיית פסטה, בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, במשך 30 דקות, או עד שהוא רך, אבל עדיין יש מרקם מוצק.
מוסיפים את הקישואים וההאריקוטים ומבשלים 5 דקות נוספות.
מסננים את האורז והירקות יחד.
בעוד האורז והירקות מתנקזים, בערך קוצצים את הפטרוזיליה, ומוסיפים אותו למעבד המזון עם שמן הזית והמלח. הפעל את המכונה במשך 5 דקות, עד שיש לך שמן פטרוזיליה ירוק מאוד.
מוסיפים את מיץ הלימון וקצת פלפל, ואז מוסיפים את כל הרוטב לאורז, יחד עם הבצל הירוק, וזורקים היטב.
השאירו את סלט האורז להתקרר לחלוטין לטמפרטורת החדר. רגע לפני ההגשה, לזרוק את הזיתים, תרד, ואגוזי מלך.
מגישים בטמפרטורת החדר לצד עופות או דגים, או כאחד מסלטים צמחוניים רבים.