סלט אורז איטלקי
המתכון סלט אורז איטלקי מוכן תוך כ 45 דקות,. וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 6. מנה אחת מכילה 285 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לכם חומץ יין, שמן זית extravirgin, מרק עוף פחות נתרן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סלט אורז איטלקי, סלט טונה ואורז איטלקי, ו פשטידת אורז איטלקית.
הוראות
מערבבים 1 כוס מים, אורז, 1/4 כפית מלח, ומרק בסיר גדול; מביאים לרתיחה. מכסים, להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות או עד הנוזל נספג. מעיל תבנית אפייה גדולה עם ספריי בישול.
מורחים אורז בשכבה זוגית על מחבת; קריר לטמפרטורת החדר.
להביא 1 כוס מים לרתיחה במחבת גדולה.
מוסיפים שעועית; מכסים ומבשלים 5 דקות, או עד פריך במכרז.
מסננים ולצלול שעועית לתוך מי קרח; לנקז.
מערבבים חומץ, שמן, ו 1/2 מלח כפית בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים אורז, שעועית, עגבניות, בצל ירוק, גבינה ופלפל; לזרוק בעדינות לשלב. כיסוי וצינה.