קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

סלט אורז איטלקי

סלט אורז איטלקי
המתכון סלט אורז איטלקי מוכן תוך כ 45 דקות,. וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 6. מנה אחת מכילה 285 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לכם חומץ יין, שמן זית extravirgin, מרק עוף פחות נתרן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: סלט אורז איטלקי, סלט טונה ואורז איטלקי, ו פשטידת אורז איטלקית.

הוראות

1
מערבבים 1 כוס מים, אורז, 1/4 כפית מלח, ומרק בסיר גדול; מביאים לרתיחה. מכסים, להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות או עד הנוזל נספג. מעיל תבנית אפייה גדולה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
מרקמרק
מיםמים
אורזאורז
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מורחים אורז בשכבה זוגית על מחבת; קריר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
להביא 1 כוס מים לרתיחה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים שעועית; מכסים ומבשלים 5 דקות, או עד פריך במכרז.
מרכיבים שתצטרך
שעועיתשעועית
5
מסננים ולצלול שעועית לתוך מי קרח; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
שעועיתשעועית
6
מערבבים חומץ, שמן, ו 1/2 מלח כפית בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
7
מוסיפים אורז, שעועית, עגבניות, בצל ירוק, גבינה ופלפל; לזרוק בעדינות לשלב. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
עגבנייהעגבנייה
גבינהגבינה
פלפלפלפל
שעועיתשעועית
אורזאורז