סלט אורז, אספרגוס ומלפפונים
סלט אורז, אספרגוס ומלפפונים דורש כשעה ו-40 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 323 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -7 גרם שומן . מתאים ל-6 מנות. , מתכון זה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, סוכר, מים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. כמה אנשים מאוד אהבו את התוספת הזו. 55 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, צמחונית לקטו אובו וטבעונית . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. עם ציון של 80% , המנה הזו מדהימה. נסו סלט חסה, תפוחים ומלפפונים עם שומר ואגוזי מלך , סלט קייג'ון שרימפס וסלט מלפפונים במרינדה וסלט מלפפון ושעועית קנליני (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני מביאים 1 3/4 כוסות מים לרתיחה.
להוסיף אורז; להחזיר לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים ומבשלים עד שהמים נספגים והאורז רך, כ-20 דקות. מוך עם מזלג; להעביר לקערה. מצננים לטמפרטורת החדר.
מבשלים אספרגוס בסיר גדול עם מי מלח רותחים עד לריכוך, כדקה.
מסננים ושוטפים במים קרים לצינון.
חותכים את האספרגוס לחתיכות של 1 אינץ'.
מוסיפים לאורז אספרגוס, מלפפון ובצל ירוק.
מקציפים יחד את החרדל, הסוכר, החומץ, החרדל היבש, השמן והשמיר הקצוץ. מכסים את הסלט והרוטב בנפרד. מקררים עד לצינון.
יוצקים את הרוטב לסלט ומתבלים במלח ופלפל. מרפדים קערה גדולה בסלט חסה ותלולית בקערה.