סלט אורז, אספרגוס ומלפפונים
סלט אורז, אספרגוס ומלפפונים יכול להיות בדיוק המתכון ללא גלוטן, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני שחיפשתם. מנה אחת מכילה 323 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -7 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 52 אנשים מצאו את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. כמה אנשים מאוד אהבו את התוספת הזו. אם יש לכם שמן צמחי, סוכר, מלפפון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-40 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 80% . הציון הזה סופר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סלט חסה, תפוחים ומלפפונים עם שומר ואגוזי מלך , סלט קייג'ון שרימפס וסלט מלפפונים במרינדה , וסלט מלפפון ושעועית קנליני בצד .
הוראות
בסיר בינוני מביאים 1 3/4 כוסות מים לרתיחה.
להוסיף אורז; להחזיר לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים ומבשלים עד שהמים נספגים והאורז רך, כ-20 דקות. מוך עם מזלג; להעביר לקערה. מצננים לטמפרטורת החדר.
מבשלים אספרגוס בסיר גדול עם מי מלח רותחים עד לריכוך, כדקה.
מסננים ושוטפים במים קרים לצינון.
חותכים את האספרגוס לחתיכות של 1 אינץ'.
מוסיפים לאורז אספרגוס, מלפפון ובצל ירוק.
מקציפים יחד את החרדל, הסוכר, החומץ, החרדל היבש, השמן והשמיר הקצוץ. מכסים את הסלט והרוטב בנפרד. מקררים עד לצינון.
יוצקים את הרוטב לסלט ומתבלים במלח ופלפל. מרפדים קערה גדולה בסלט חסה ותלולית בקערה.