סלט אורז ושעועית פיאסטה
סלט אורז ושעועית פיאסטה לוקח בערך 40 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 5 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל 181 קלוריות. 1 אדם התרשם מתכון זה. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. מתכון זה מ טעם הבית דורש שעועית שחורה, פלפל, רוטב לסלט ובצל ירוק. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 35%, וזה לא כל כך מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון קינואן ואורז חום קערת פיאסטה שעועית שחורה, סלט שעועית פיאסטה, ו סלט שעועית פיאסטה.
הוראות
מכינים תערובת אורז לפי הוראות החבילה; מגניב. בינתיים, בסיר גדול, להביא 4 כוסות מים לרתיחה.
מוסיפים תירס; מכסים ומבשלים 5-6 דקות או עד שהם רכים.
מסננים תירס ושוטפים במים קרים.
בקערה גדולה שלבו את האורז, התירס, השעועית השחורה, הבצל הירוק, הפלפלים האדומים והכתומים, הכוסברה והזיתים.
שלב את רוטב הסלט, מיץ הליים והפלפל; מזלפים מעל סלט וזורקים לציפוי. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות לפני ההגשה.