סלט אורז חום
סלט אורז חום עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 9 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל של 445 קלוריות. מתכון ללא גלוטן זה משרת 4 . גשו לסופר וקנו בייקון, חמאה, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 33%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו אורז חום וסלט תפוחים עם אורז דק, ריזוטו זעפרן אורז חום (ומדוע אורז חום עדיף על אורז לבן), ו איך לבשל אורז חום בצורה מושלמת וקישואים ואורז חום שום (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
במחבת מטגן 10 אינץ ' על אש בינונית, מטגנים את הבייקון עד שהוא פריך.
מסננים, מתפוררים ומניחים בצד. שמרו 1 כף משומן הבייקון.
מוסיפים את הבצל האדום לתבנית ומבשלים עד לשקיפות, בערך 5 עד 6 דקות.
מוסיפים למחבת את החומץ, מרק העוף, החרדל, הסוכר, המלח והפלפל ומערבבים לאיחוד.
מוסיפים את הבייקון חזרה לתבנית יחד עם האורז ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהנוזל נספג, בערך 7 עד 10 דקות. מערבבים את השמיר. מניחים להתקרר מעט לפני ההגשה.
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מניחים את האורז לתבנית אפייה מזכוכית מרובעת בגודל 8 אינץ'.
הביאו את המים, החמאה והמלח רק לרתיחה בקומקום או בסיר מכוסה. לאחר שהמים רותחים, יוצקים אותם על האורז, מערבבים לאיחוד ומכסים היטב את המנה בנייר אלומיניום כבד.
אופים על המדף האמצעי של התנור במשך שעה 1.
לאחר 1 שעה, להסיר את המכסה ואת מוך את האורז עם מזלג.