. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. מתכונים דומים: כתום ג'ינג'ר טמפה וסלט אורז חום עם ויניגרט בלסמי כתום (טבעוני, ללא גלוטן אם טמפה ללא גלוטן משמש), סלט אורז ויניגרט כתום, ו בוק צ'וי סלט אורז חום עם רוטב שומשום כתום.
הוראות
1
בסיר גדול לשלב אורז ומים. מבשלים מעל חום גבוה עד שחין תערובת. להפחית את החום נמוך, לכסות ולבשל במשך 45 עד 60 דקות או עד אורז ספג את כל הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
בינתיים, בקערה קטנה להקציף את מיץ התפוזים, שמן, חומץ בלסמי, דבש, גרידת תפוזים ומלח.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
יוצקים רוטב על אורז מבושל חם ומערבבים היטב. כיסוי וצינה עד קר.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושל
4
ממש לפני ההגשה מערבבים את עלי התרד, התפוזים והבצל לתוך תערובת האורז.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
3 מקלות בייגלה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק