קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

סלט אורז חום ויניגרט כתום

סלט אורז חום ויניגרט כתום
. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. מתכונים דומים: כתום ג'ינג'ר טמפה וסלט אורז חום עם ויניגרט בלסמי כתום (טבעוני, ללא גלוטן אם טמפה ללא גלוטן משמש), סלט אורז ויניגרט כתום, ו בוק צ'וי סלט אורז חום עם רוטב שומשום כתום.

הוראות

1
בסיר גדול לשלב אורז ומים. מבשלים מעל חום גבוה עד שחין תערובת. להפחית את החום נמוך, לכסות ולבשל במשך 45 עד 60 דקות או עד אורז ספג את כל הנוזל.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
בינתיים, בקערה קטנה להקציף את מיץ התפוזים, שמן, חומץ בלסמי, דבש, גרידת תפוזים ומלח.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים רוטב על אורז מבושל חם ומערבבים היטב. כיסוי וצינה עד קר.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
4
ממש לפני ההגשה מערבבים את עלי התרד, התפוזים והבצל לתוך תערובת האורז.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל