סלט אורז מנגו ובסמטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל מנגו וסלט אורז Basmati. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 219 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם מנגו בשלים המשרד, אגוז מוסקט הקרקע, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 54%. מתכונים דומים: אורז בסמטי עם סלט ירקות קיץ, אורז בסמטי וסלט ירקות קיץ, ו סלט אורז בסמטי עם אפונה, נענע ולימון.
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים אורז במים קרים; לנקז. חזור מספר פעמים עד שהמים כבר לא מעוננים.
במחבת 2-3 ליטר, לשלב אורז ומים 3 כוסות. מביאים לרתיחה על חום גבוה, כיסוי, ולהפוך את החום להגדרה הנמוכה ביותר. מבשלים עד אורז רך לנשוך, על 15 דקות; לא לערבב.
יוצקים אורז חם לתוך מסננת לנקז; לתת לעמוד עד חם, על 15 דקות, או מגניב.
בקערה רחבה, לשלב מיץ תפוזים וליים, סוכר, ו 1/4 כפית אגוז מוסקט.
חותכים לקלף ממנגו, ולאחר מכן לחתוך פירות בחתיכות קטנות לקערה; להשליך את הבורות.
יוצקים אורז לקערה, מערבבים ומוסיפים מלח לפי הטעם.
מפזרים סלט עם יותר אגוז מוסקט, ואז פרחים.