סלט אורז סושי רול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט אורז סושי רול. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 456 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם ממרח ווסאבי, עלים מהסו, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: סלט אורז סושי רול, אורז חינם רול יד סלמון מעושן סושי, ו סלט טונה חריף רול סושי.
הוראות
יש לשטוף אורז בכמה שינויים של מים קרים בקערה עד שהמים כמעט ברורים, ולאחר מכן לנקז במסננת 30 דקות.
להביא אורז 1 3/4 כוסות מים לרתיחה בסיר כבד 3-4 ליטר, ואז מבשלים, מכוסה, 2 דקות.
הסר מהחום ולתת אורז לעמוד, מכוסה, 10 דקות (לא להרים את המכסה).
בעוד אורז עומד, להביא חומץ, סוכר, ומלח רק לרתיחה בסיר קטן מאוד, ערבוב כל הזמן עד הסוכר הוא מומס, ואז מגניב 2 דקות.
מורחים אורז במחבת אפייה רדודה גדולה, ואז מפזרים תערובת חומץ וזורקים עם כף עץ.
לגלח פרוסות ארוכות דק מגזר עם מקלף ירקות, ולאחר מכן לחתוך פרוסות באלכסון לרצועות 1/4 אינץ ' רחב.
להקציף יחד ווסאבי, נשאר 1/2 כפות מים, ושמן בקערה, ולאחר מכן להוסיף אורז, גזר, מלפפון, בצל ירוק, זנגביל כבוש, זרעי שומשום ולזרוק בעדינות.
חצי, בור, וקילוף אבוקדו לחתוך לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. מסדרים 2 עלי shiso (אם משתמשים) על כל אחת מ-4 צלחות. למעלה עם תערובת אבוקדו ואורז ומפזרים רצועות נורי.