סלט אורז בר עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 193 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם פפריקה, סוכר, אורז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 37%. מתכונים דומים: סלט עוף ואורז בר: סלט ארוחת ערב לבבי ומלוח, סלט אורז פראי, ו סלט חזיר אורז בר.
הוראות
1
בסיר של 1 ליטר עם מכסה מביאים לרתיחה 2 כוסות מים והמלח.
מרכיבים שתצטרך
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים את האורז ומערבבים היטב. מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים ומבשלים במשך 45 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
אורז
3
מסננים עודפי נוזלים מהאורז.
מרכיבים שתצטרך
אורז
4
בינתיים, שלבו את כל מרכיבי הרוטב בצנצנת עם מכסה צמוד ונערו היטב. מקררים עד שמוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גס
5
בקערה גדולה שלבו את האורז, לבבות הארטישוק, האפונה, הפלפל הירוק, הבצל הירוק, העגבניות, המרינדה השמורה ומחצית הרוטב. לזרוק היטב. מכסים ומצננים או אוכלים בטמפרטורת החדר. רגע לפני ההגשה זורקים שוב וטועמים.