קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

סלט אטריות בקר ואורז וייטנאמי

סלט אטריות בקר ואורז וייטנאמי
המתכון וייטנאמי בשר בקר ואורז אטריות סלט מוכן תוך כ 30 דקות,. והוא בהחלט מצוין חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון וייטנאמי. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 366 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך עלי נענע, רוטב דגים, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכונים דומים: בקר מטוגן וייטנאמי על סלט אטריות אורז, מרק אטריות אורז וייטנאמי עם בשר, ו מרק בשר-אטריות וייטנאמי עם ירקות אסיאתיים, בסדר וייטנאמי / יפני.

הוראות

1
הפוך את סלט אטריות אורז
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אפונה גויה®אפונה גויה®
2
מבשלים את ורמיצ ' לי בסיר גדול של מים רותחים במשך 5 דקות. כבו את החום ואפשרו לאטריות לעמוד במים למשך 5 דקות נוספות. לזרוק לתוך מסננת ולשטוף מתחת למים קרים, ואז לכסות עם מגבת לחה ולהניח בצד בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מחלקים את אטריות האורז בין 4 קערות או צלחות הגשה. בקערה גדולה, לזרוק את נבטי שעועית, מלפפון, מנטה, בצל ירוק, חסה, ומניח על גבי ורמיצ ' לי.
מרכיבים שתצטרך
3 טיפות רוטב סויה3 טיפות רוטב סויה
אטריות אורזאטריות אורז
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
צ'דר חריף, חתוך לקוביותצ'דר חריף, חתוך לקוביות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
בווק יבש על חום בינוני, מוקפץ או לנער את הבוטנים רק עד ארומטי, חם, וצבע חום רך. לרסק את הבוטנים במרגמה עד הקרקע גס.
מרכיבים שתצטרך
שום מולבןשום מולבן
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
5
מפזרים מעל תערובת אטריות אורז.הפוך את רוטב הטבילה
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אפונה גויה®אפונה גויה®
6
מערבבים יחד את רוטב הדגים, חומץ אורז, מים וסוכר בסיר ומניחים על חום בינוני עד ממש לפני הרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
רוטב דגיםרוטב דגים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
בואו מגניב.
8
מוסיפים את השום, צ ' ילה ומיץ ליים לרוטב הטבילה.ווק-מטגנים את הבקר הווייטנאמי
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
שום גויה®שום גויה®
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
9
פורסים את הבשר לרצועות 1/16 אינץ ' ומשלבים בקערה עם 2 כפות של עשב לימון קצוץ, רוטב הדגים, וחצי שום. להפריש במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
אליקסיר גאליקסיר ג
שום גויה®שום גויה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מחממים את השמן במחבת ווק או גדולה מעל חום בינוני. עבודה בשתי קבוצות, מערבבים ומטגנים את הבצל, הנותרים lemongrass, ואת השום שנותר רק עד ריחני, 1 עד 2 דקות. להגביר את החום גבוה, להוסיף את הבשר, ומערבבים ומטגנים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר גאליקסיר ג
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
11
העברה לצלחת. חזור עם הבצל הנותר, עשב לימון, שום ובשר בקר. להחזיר את המנה הראשונה של בשר בקר לווק, העונה עם סוכר, מלח, פלפל, ומערבבים לטגן לחמם דרך.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר גאליקסיר ג
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
12
מגישים את הבשר על גבי סלט אטריות אורז ומפזרים את הבוטנים הנותרים. להעביר את רוטב הטבילה בצד ולהשתמש בו כדי לטבול או לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
שום מולבןשום מולבן
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
אפונה גויה®אפונה גויה®

מרכיבים

2חופנים3 טיפות רוטב סויה3 טיפות רוטב סויה1צ'ילי עין ציפור (או אחר ארוך, רזה, פלפל צ' ילי אדום, כגון סראנו)צ'ילי עין ציפור (או אחר ארוך, רזה, פלפל צ' ילי אדום, כגון סראנו)1קטןמלפפון (על 6 אינץ ' ארוך), פרוס דק ואז לחתוך לגפרוריםמלפפון (על 6 אינץ ' ארוך), פרוס דק ואז לחתוך לגפרורים2קרום: פירורי קרקר גרהםרוטב דגיםרוטב דגים3קרום: פירורי קרקר גרהםרוטב דגיםרוטב דגים1קומץעלי נענע, קרועיםעלי נענע, קרועים2ציפורןשום גויה®שום גויה®2ציפורןשום, מקולף ומרוסקשום, מקולף ומרוסק1צביטהצבטו פלפל לבן טחון דקצבטו פלפל לבן טחון דק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחסה פרוסה ארוזה היטבחסה פרוסה ארוזה היטב3גבעולי עשב לימון דקים, חלקים לבנים פנימיים בלבד, קצוצים דקגבעולי עשב לימון דקים, חלקים לבנים פנימיים בלבד, קצוצים דק2קרום: פירורי קרקר גרהםמיץ ליים טרי (מ 1 עד 2 לימונים)מיץ ליים טרי (מ 1 עד 2 לימונים)1קטןבצל לבן או אדום, פרוס דקבצל לבן או אדום, פרוס דק227פלפל האבנרואורז ורמיצ'ליאורז ורמיצ'לי3קרום: פירורי קרקר גרהם1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבוטנים קלויים קצוצים, ועוד לקישוטבוטנים קלויים קצוצים, ועוד לקישוט1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח2בצל ירוק, פרוס דק באלכסוןבצל ירוק, פרוס דק באלכסון454פלפל האבנרוסינטהסינטה2קרום: פירורי קרקר גרהםתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה2קרום: פירורי קרקר גרהם1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשראורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®