המתכון וייטנאמי בשר בקר ואורז אטריות סלט מוכן תוך כ 30 דקות,. והוא בהחלט מצוין חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון וייטנאמי. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 366 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך עלי נענע, רוטב דגים, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכונים דומים: בקר מטוגן וייטנאמי על סלט אטריות אורז, מרק אטריות אורז וייטנאמי עם בשר, ו מרק בשר-אטריות וייטנאמי עם ירקות אסיאתיים, בסדר וייטנאמי / יפני.
הוראות
1
הפוך את סלט אטריות אורז
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
אפונה גויה®
2
מבשלים את ורמיצ ' לי בסיר גדול של מים רותחים במשך 5 דקות. כבו את החום ואפשרו לאטריות לעמוד במים למשך 5 דקות נוספות. לזרוק לתוך מסננת ולשטוף מתחת למים קרים, ואז לכסות עם מגבת לחה ולהניח בצד בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מחלקים את אטריות האורז בין 4 קערות או צלחות הגשה. בקערה גדולה, לזרוק את נבטי שעועית, מלפפון, מנטה, בצל ירוק, חסה, ומניח על גבי ורמיצ ' לי.
מרכיבים שתצטרך
3 טיפות רוטב סויה
אטריות אורז
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
ענפי שמיר שנקטפו
צ'דר חריף, חתוך לקוביות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
בווק יבש על חום בינוני, מוקפץ או לנער את הבוטנים רק עד ארומטי, חם, וצבע חום רך. לרסק את הבוטנים במרגמה עד הקרקע גס.
מרכיבים שתצטרך
שום מולבן
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
5
מפזרים מעל תערובת אטריות אורז.הפוך את רוטב הטבילה
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילה
מתכון לפיצוצ'רי
אפונה גויה®
6
מערבבים יחד את רוטב הדגים, חומץ אורז, מים וסוכר בסיר ומניחים על חום בינוני עד ממש לפני הרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
רוטב דגים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
בואו מגניב.
8
מוסיפים את השום, צ ' ילה ומיץ ליים לרוטב הטבילה.ווק-מטגנים את הבקר הווייטנאמי
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילה
אבוקדו האס מעוך קלות
שום גויה®
1 כוס שום קצוץ
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
9
פורסים את הבשר לרצועות 1/16 אינץ ' ומשלבים בקערה עם 2 כפות של עשב לימון קצוץ, רוטב הדגים, וחצי שום. להפריש במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגים
אליקסיר ג
שום גויה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מחממים את השמן במחבת ווק או גדולה מעל חום בינוני. עבודה בשתי קבוצות, מערבבים ומטגנים את הבצל, הנותרים lemongrass, ואת השום שנותר רק עד ריחני, 1 עד 2 דקות. להגביר את החום גבוה, להוסיף את הבשר, ומערבבים ומטגנים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר ג
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
11
העברה לצלחת. חזור עם הבצל הנותר, עשב לימון, שום ובשר בקר. להחזיר את המנה הראשונה של בשר בקר לווק, העונה עם סוכר, מלח, פלפל, ומערבבים לטגן לחמם דרך.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר ג
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
12
מגישים את הבשר על גבי סלט אטריות אורז ומפזרים את הבוטנים הנותרים. להעביר את רוטב הטבילה בצד ולהשתמש בו כדי לטבול או לטפטף.