סלט סטייק אטריות אסיה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 393 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך בוטנים קלויים, עלי נענע, בצלצלים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלט אטריות אורז אסיה עם סטייק, קערות אטריות אסייתיות עם סטייק ואפונה שלג, ו קערות אטריות אסייתיות עם סטייק ואפונה שלג (מתכונים דומים).
הוראות
1
לטאטא יחד רוטב דגים, זנגביל, שום, רוטב סויה, וסוכר בקערה קטנה עד שהסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגים
צלי חזיר שלם, קצוץ
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
יוצקים מרינדה לתוך שקית פלסטיק sealable גדול. סטייק פאט יבש ומניח בשקית, ולאחר מכן לחץ על אוויר עודף שקית חותם. להפוך את התיק מעל 2 או 3 פעמים כדי מעיל בשר, ולאחר מכן במקום בצלחת רדודה (במקרה של דליפות) וצינה לפחות 4 שעות ועד
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
תביא סטייק לטמפרטורת החדר 30 דקות לפני הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
4
הכן גריל לבישול מעל פחם חם בינוני (חום מתון לגז).
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
הסר סטייק מן המרינדה (להשליך מרינדה) ו לטפוח יבש עם מגבות נייר. גריל, שנחשף אלא אם כן באמצעות גריל גז, על חום ישיר, מתהפך פעם אחת, עד בינוני-נדיר, 12 עד 14 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
להעביר סטייק ללוח חיתוך ולתת לעמוד, חשוף, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
1
לטאטא יחד מיץ ליים, מים, סוכר, רוטב דגים, פתיתי פלפל אדום בקערה עד הסוכר הוא מומס, ולאחר מכן מערבבים בצלצלים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגים
אבוקדו האס מעוך קלות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מבשלים אטריות בסיר 5 ליטר של מים מלוחים רותחים עד רק במכרז, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מסננים במסננת, ולאחר מכן לשטוף מתחת למים קרים לנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
מעבירים לקערה וזורקים עם רוטב 1/2 כוס. 3Working סביב הליבה של כל תפוח, לחתוך פרוסות דקות (בערך 1/8 אינץ ' עבה) עם פורס, ואז מחסנית פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
חותכים פרוסות לאורכו לתוך גפרורים 1/4 אינץ ' רחב.
6
מערבבים תפוחים, ירקות, ונענע בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
ירוק
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
להוסיף 1/2 כוס רוטב לזרוק היטב מעיל.
8
דק לחתוך סטייק על פני התבואה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
9
מסדרים אטריות על מגש גדול ותל ירוק על גבי אטריות. מסדרים פרוסות סטייק על ירקות ומפזרים בוטנים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
שום מולבן
ירוק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
10
מגישים בטמפרטורת החדר עם נשאר ההלבשה בצד.
11
* נמצא בשווקים אסיאתיים ו uwajimaya.com.
1
* תערובת סלט אסיאתית ארוזה ניתן למצוא בסופרמרקטים רבים, או שאתה יכול להשתמש בתערובת של ירקות כגון tatsoi, mizuna, ארוגולה תינוק, ירקות חרדל, או יורה אפונה.* אם אתה לא מסוגל גריל בחוץ, סטייק יכול להיות מבושל חם קל משומן היטב מתובל היטב (2 צורב) מחבת גריל מרופד על חום גבוה בינוני, מתהפך פעם אחת, עד בינוני נדיר, 12 עד 14 דקות בסך הכל.* ההלבשה יכול להתבצע 3 שעות קדימה ונשמר, מכוסה, בטמפרטורת החדר.
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. הזוכה במדליית הזהב של אלברטינה, יין המילואים של מרלו לורילאי, עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים, נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.