סלט אטריות וסטייק אסייתי
סלט סטייק אטריות אסיה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 393 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך בוטנים קלויים, עלי נענע, בצלצלים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו סלט אטריות אורז אסיה עם סטייק, קערות אטריות אסייתיות עם סטייק ואפונה שלג, ו קערות אטריות אסייתיות עם סטייק ואפונה שלג (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד רוטב דגים, זנגביל, שום, רוטב סויה, וסוכר בקערה קטנה עד שהסוכר מומס.
יוצקים מרינדה לתוך שקית פלסטיק sealable גדול. סטייק פאט יבש ומניח בשקית, ולאחר מכן לחץ על אוויר עודף שקית חותם. להפוך את התיק מעל 2 או 3 פעמים כדי מעיל בשר, ולאחר מכן במקום בצלחת רדודה (במקרה של דליפות) וצינה לפחות 4 שעות ועד
תביא סטייק לטמפרטורת החדר 30 דקות לפני הצלייה.
הכן גריל לבישול מעל פחם חם בינוני (חום מתון לגז).
הסר סטייק מן המרינדה (להשליך מרינדה) ו לטפוח יבש עם מגבות נייר. גריל, שנחשף אלא אם כן באמצעות גריל גז, על חום ישיר, מתהפך פעם אחת, עד בינוני-נדיר, 12 עד 14 דקות בסך הכל.
להעביר סטייק ללוח חיתוך ולתת לעמוד, חשוף, כ -15 דקות.
לטאטא יחד מיץ ליים, מים, סוכר, רוטב דגים, פתיתי פלפל אדום בקערה עד הסוכר הוא מומס, ולאחר מכן מערבבים בצלצלים.
מבשלים אטריות בסיר 5 ליטר של מים מלוחים רותחים עד רק במכרז, 4 עד 5 דקות.
מסננים במסננת, ולאחר מכן לשטוף מתחת למים קרים לנקז היטב.
מעבירים לקערה וזורקים עם רוטב 1/2 כוס. 3Working סביב הליבה של כל תפוח, לחתוך פרוסות דקות (בערך 1/8 אינץ ' עבה) עם פורס, ואז מחסנית פרוסות.
חותכים פרוסות לאורכו לתוך גפרורים 1/4 אינץ ' רחב.
מערבבים תפוחים, ירקות, ונענע בקערה גדולה.
להוסיף 1/2 כוס רוטב לזרוק היטב מעיל.
דק לחתוך סטייק על פני התבואה.
מסדרים אטריות על מגש גדול ותל ירוק על גבי אטריות. מסדרים פרוסות סטייק על ירקות ומפזרים בוטנים.
מגישים בטמפרטורת החדר עם נשאר ההלבשה בצד.
* נמצא בשווקים אסיאתיים ו uwajimaya.com.
* תערובת סלט אסיאתית ארוזה ניתן למצוא בסופרמרקטים רבים, או שאתה יכול להשתמש בתערובת של ירקות כגון tatsoi, mizuna, ארוגולה תינוק, ירקות חרדל, או יורה אפונה.* אם אתה לא מסוגל גריל בחוץ, סטייק יכול להיות מבושל חם קל משומן היטב מתובל היטב (2 צורב) מחבת גריל מרופד על חום גבוה בינוני, מתהפך פעם אחת, עד בינוני נדיר, 12 עד 14 דקות בסך הכל.* ההלבשה יכול להתבצע 3 שעות קדימה ונשמר, מכוסה, בטמפרטורת החדר.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. הזוכה במדליית הזהב של אלברטינה, יין המילואים של מרלו לורילאי, עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים, נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
![אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי]()
אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי
טעמי פירות-פורוורד, עם טאנינים רכים וגמישים וסיום ארוך.