קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות68
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט אטריות טופו וסובה

סלט אטריות טופו וסובה
סלט אטריות טופו וסובה צרוב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 1062 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו חומץ אורז, סוכר, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלט אטריות סובה עם טונה צרובה, סובה אטריות & סלט טופו עבור 2, ו סלט אטריות סובה עם ירקות וטופו (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים כל בלוק של טופו במחצית לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
2
מניחים פרוסות טופו על מספר שכבות של מגבות נייר; מכסים במגבות נייר נוספות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
3
תן לעמוד 30 דקות, לחיצה למטה מדי פעם.
4
שלב חומץ ואת 6 החומרים הבאים (חומץ דרך פלפל שחור) בצנצנת; לכסות בחוזקה, ולנער במרץ. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
סוכר אדום גססוכר אדום גס
5
מחממים שמן זית במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים פרוסות טופו; מבשלים 5 דקות בכל צד או עד משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
7
חותכים כל פרוסת טופו במחצית לאורכו. מסדרים חסה על מגש; למעלה עם אטריות, פרוסות טופו, ובצל.
מרכיבים שתצטרך
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
8
טפטוף עם רוטב.