סלט אטריות סובה
סלט אטריות סובה דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 3 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 636 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו אבקת ווסאבי, רוטב סויה, חומץ אורז, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. נסו סלט אטריות סובה, סלט אטריות סובה, ו סלט אטריות סובה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 5-6 ליטר מעל חום גבוה, להביא כ 3 ליטרים מים לרתיחה.
מוסיפים אטריות ומבשלים עד מכרז לנשוך, 3 עד 6 דקות.
מסננים אטריות ולשטוף בעדינות מתחת למים זורמים קרים עד קריר.
בינתיים, בקערה גדולה, מערבבים חומץ אורז, שמן שומשום. רוטב סויה, ג ' ינג ' ר, ווסאבי, אם משתמשים.
יוצקים כמחצית ההלבשה לתוך מיכל קטן; כיסוי ושמורה.
מוסיפים אטריות לקערה גדולה ומערבבים למעיל; מכסים ומקררים עד הקור, בערך 1 שעה, או עד 1 יום.
ממש לפני ההגשה, מוסיפים חלבון, ירקות ורוטב שמור לאטריות; מערבבים למעיל.
אפשרויות Protien: פרוס טופו, עוף מגורר, שרימפס מבושל
אפשרויות ירקות: עלי תרד תינוק, בצל ירוק פרוס, מגזרים כתומים, כרוב נאפה חתוך, גזר מגורר, אפונה שלג, פלפלים אדומים או צהובים פרוסים דק, מלפפונים פרוסים, פרחי ברוקולי