זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: סלט איטלקי Antipasto, סלט פסטה איטלקי Antipasto, ו סלט פסטה איטלקי Antipasto.
הוראות
1
מערבבים את החומץ, מיץ לימון, דבש, ומלח בבלנדר. עם המכונה פועלת, בהדרגה להתמזג השמן. מתבלים את הויניגרט במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון
ויניגרט
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מערבבים את 8 המרכיבים הראשונים בקערה גדולה. לזרוק עם מספיק ויניגרט למעייל. מתבלים את הסלט במלח ופלפל, לפי הטעם, ומגישים.