קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות6
ציון בריאות29
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםסלט
מגזין

סלט איטלקי Antipasto

סלט איטלקי Antipasto
זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: סלט איטלקי Antipasto, סלט פסטה איטלקי Antipasto, ו סלט פסטה איטלקי Antipasto.

הוראות

1
מערבבים את החומץ, מיץ לימון, דבש, ומלח בבלנדר. עם המכונה פועלת, בהדרגה להתמזג השמן. מתבלים את הויניגרט במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
ויניגרטויניגרט
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מערבבים את 8 המרכיבים הראשונים בקערה גדולה. לזרוק עם מספיק ויניגרט למעייל. מתבלים את הסלט במלח ופלפל, לפי הטעם, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ויניגרטויניגרט
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה