סלט אמנון עם תפוחים ושקדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלט אמנון עם תפוחים ושקדים. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 87 קלוריות. מתאים ל-25 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-27 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם שמן זית, מיץ ליים, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 7 דקות. נסו אמנון מצופה בשקדים, אמנון עם שקדים קלויים וזיתים ירוקים, ו כרובית, תפוחים ושקדים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 2 כפות שמן במחבת לא דביקה מעל חום בינוני גבוה. מתבלים את הטילפיה עם כפית מלח ופלפל כפית. מבשלים בקבוצות עד מבושל דרך, 2 עד 3 דקות לכל צד (הוספת שמן יותר למחבת במידת הצורך).
בואו מגניב, ואז לשבור לחתיכות.בינתיים, בקערה, להקציף את מיץ הלימון, חרדל, דבש, השמן הנותר, וכפית כל מלח ופלפל.
מוסיפים את ארוגולה, אנדיב, תפוח ושקדים וזורקים; למעלה עם אמנון.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.