תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Endive, אגס, סלט רוקפור. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 54 גרם של שומן, וסך הכל 624 קלוריות. מתאים ל-3 מנות. גשו לסופר וקנו חומץ יין, שמן זית, חצאי אגוז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ יין לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קטיפה אדומה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 51%. נסו צרפתית בהבזק: אנדיב קלוי וסלט אגס עם ארוגולה, אגוזי מלך ורוקפור, עולש-אנדיב רוקפור וסלט אגוז, ו סלט אנדיב, תפוח ואגוזים עם רוקפור (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
חותכים את קצה הליבה של כל ראש של endive ולפרוס אותו חצי לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
אנדיב
3
חותכים את הליבות, להפריד את העלים, ומניחים 1 1/2 עד 2 ראשי endive על כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
אנדיב
4
בקערה בינונית, להקציף יחד את החומץ, חרדל, חלמון ביצה, מלח ופלפל. לאט לאט לטאטא בשמן זית לעשות תחליב. לזרוק את האגסים עם כמה ויניגרט ומקום על האנדיב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות ויניגרט ורמיוס
סטייקים של ניו יורק
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
אמולסיות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
אנדיב
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
חצאי אגסים בסירופ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
טפטף את הויניגרט הנותר מעל העלים הארציים כדי להרטיב אותם. להתפורר רוקפור על האנדיב.