סלט אנדיב בלגי עם סטילטון ותפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל סלט אנדיב בלגי עם סטילטון ותפוחים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 211 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך חומץ יין, גבינת סטילטון, חרדל דיז'ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, עם כפית ציון של 32% המנה הזאת די גרועה. נסו סלט אנדיב בלגי, סלט אנדיב בלגי, ו אנדיב, סטילטון וסלט בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת ברוחב 8 או 9 אינץ', מערבבים בצלצלי שאלוט עם כ 1 כפית שמן זית.
אופים בתנור 350, ערבוב מדי פעם, עד שאלוט מעט השחמה בקושי רך כאשר פירסינג, על 40 דקות (20 עד 25 דקות בתנור הסעה). כאשר קר מספיק כדי לגעת, דק קוצצים.
בקערה רחבה, מערבבים שאלוט, 1/2 כוס שמן זית, חומץ, חרדל, וסוכר. מקלפים תפוחים, רבע, ליבה, וחותכים לאורכו לרסיסים 1/8 אינץ'.
מוסיפים לקערה ומערבבים עם רוטב.
חותכים endive לבן ואדום בלגי אורך לפרוסות 1/8 אינץ ' רחב.
מוסיפים אנדיב וגבינה לקערה.
מערבבים בעדינות, וסלט העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.