סלט אנדיב וארוגולה עם בצל כבוש וגבינה כחולה עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 125 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לך מלח, סוכר, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט אנדיב וגרס עם בצל אדום כבוש מהיר, סלט דוחן קלוי עם ארוגולה, בצלים כבושים מהירים, וללכת, ו שרימפס עטוף בגריל וסלט ארוגולה עם בצל כבוש, והפחתה בלסמית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים בצל בשקית ניילון גדולה לאגירה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2
מוסיפים חומץ, 1 1/2 כוסות מים, סוכר ומלח. שקית חותם; לנער עד הסוכר מתמוסס. בצל צונן במרינדה לפחות 1 יום ועד 3 ימים, פונה לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'