סלט אנדיב וארוגולה עם בצל כבוש וגבינה כחולה
סלט אנדיב וארוגולה עם בצל כבוש וגבינה כחולה עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 125 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לך מלח, סוכר, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט אנדיב וגרס עם בצל אדום כבוש מהיר, סלט דוחן קלוי עם ארוגולה, בצלים כבושים מהירים, וללכת, ו שרימפס עטוף בגריל וסלט ארוגולה עם בצל כבוש, והפחתה בלסמית (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בצל בשקית ניילון גדולה לאגירה חוזרת.
מוסיפים חומץ, 1 1/2 כוסות מים, סוכר ומלח. שקית חותם; לנער עד הסוכר מתמוסס. בצל צונן במרינדה לפחות 1 יום ועד 3 ימים, פונה לעתים קרובות.
מניחים גבינה בקערה בינונית.
יוצקים שמן על גבינה; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר 2 שעות. (ניתן להכין 2 ימים קדימה. מכסים ומקררים. תביא לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.)
מניחים אנדיב בקערה גדולה מאוד.
מוסיפים מיץ לימון; לזרוק.
להוסיף ארוגולה, תערובת גבינה-שמן חמוציות מיובשות; לזרוק. מתבלים במלח ופלפל.
להעביר מגש; העליון עם כמה בצל כבוש סחוט. להעביר בצל שנותר במרינדה.